Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Amazon Echo Dot (4. põlvkond)

Amazon Echo Dot (4. põlvkond)
Laos
  • 97.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32.66 €
Kaubamärgid Amazon
Kauba ID: 1791099
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tutvuge täiesti uue Echo Dotiga
Täiustage Alexaga kõik ruumid. Meie populaarseim nutikõlar on elegantse ja kompaktse disainiga, mis sobib ideaalselt väikestesse ruumidesse. See pakub karget vokaali ja tasakaalustatud bassi, et saaksite nautida täielikku heli kõikjal oma kodus.

"Alexa, mängi muusikat kõikjal"
Kasutage oma häält laulu, esitaja või žanri esitamiseks Amazon Musicu, Apple Musicu, Spotify, Pandora ja teiste kaudu. Ja mitme ruumi muusikaga saate täita kogu oma kodu muusika, raadiojaamade, taskuhäälingusaadete ja Audible'iga, kasutades erinevates ruumides ühilduvaid Echo seadmeid.

Alexa aitab hea meelega
Muutke oma elu kodus lihtsamaks. Seadistage taimerid, esitage küsimusi, lisage loenditesse üksusi ning looge kalendrisündmusi ja meeldetuletusi. Kontrollige liiklust ja ilmateadet või mängige uudiseid. Juurdepääs kümnetele tuhandetele Alexa oskustele, nagu Headspace või Sleep Sounds. Ja tehke seda kõike ainult oma häälega.

Kodu hääljuhtimine
Hallake oma hääle abil ühilduvaid nutikodu seadmeid. Lülitage lamp enne voodist tõusmist sisse, filmi vaatamiseks summutage diivanilt tuled või keerake välja minnes termostaati kõrgemale.

Saate Alexa Guardiga meelerahu
Guard on Alexa funktsioon, mis aitab teil oma kodu turvaliselt hoida. Kui see on seadistatud, saab Alexa teile saata nutikaid hoiatusi, kui teie Echo seade tuvastab suitsuanduri, vingugaasialarmi või klaasi purunemise heli, kui olete eemal.

Püsige ühenduses ja sünkroonis
Astuge kohe oma kodu teistesse ruumidesse või andke teada igale toale, kus on ühilduv Echo seade. Andke kõigile teada, et õhtusöök on valmis, või tuletage lastele meelde, et käes on uneaeg. Samuti saate vabakäekõnede abil sõprade ja perega ühendust pidada.

Alexa lastele
Muutke Alexa ilma lisatasuta lastesõbralikuks. Lülitage vanemlik järelevalve sisse rakendusega Amazon Kids (FreeTime) otse Alexa rakenduses. Alexa annab automaatselt lapsesõbralikke vastuseid, filtreerib vulgaarsed laulud, blokeerib ostlemise ja laseb lastel helistada kinnitatud kontaktidele. Vanemad saavad määrata ka ajapiiranguid ja tegevusi üle vaadata. Laste privaatsus on meile oluline.

Loodud teie privaatsuse kaitsmiseks
Alexa ja Echo seadmed on ehitatud mitmekihilise privaatsuskaitsega. Echo nutikõlaritel on mikrofoni väljalülitamise nupp, mis lülitab mikrofonid elektrooniliselt lahti. Teil on ka kontroll oma häälsalvestiste üle ning saate neid igal ajal vaadata, kuulata või kustutada.

Lihtne seadistada ja kasutada
1. Ühendage Echo Dot.
2. Ühendage Alexa rakendusega Interneti-ühendus.
3. Küsige Alexalt muusikat, ilmateadet, uudiseid ja muud.

Iga päev on maa päev
Jätkusuutlike valikute tegemiseks ei pea olema keskkonnateadlane. Võtsime selle seadme disainimisel arvesse jätkusuutlikkust. Tehke järgmist.

Materjalid
50% tarbimisjärgselt taaskasutatud plastist
100% tarbimisjärgselt taaskasutatud kangas
100% taaskasutatud survevalu alumiinium

Puhas Energia
Amazon ehitab uusi tuule- ja päikeseparke, et toota puhast energiat, mis on samaväärne selle seadme kasutatava elektrienergiaga.

Madala energiatarbega režiim
Energiatarbimise vähendamiseks lülitub see seade jõudeoleku ajal vähese energiatarbega režiimi. Madala energiatarbega režiim pole teatud kasutajakonfiguratsioonide jaoks saadaval.

Alexa
Jälgige ja hallake oma Alexaga ühendatud seadmete energiakasutust uue energia armatuurlaua abil, mis on peagi saadaval Alexa rakenduses.

Seadme pakkimine
99% selle seadme pakenditest on valmistatud puidukiupõhistest materjalidest, mis on pärit vastutustundlikult majandatud metsadest või taaskasutatud allikatest.Amazon Echo Dot (4th Gen). Virtuaalne assistent: Amazon Alexa, Kuju: Sfääriline, Toote värv: Süsi. Helitugevuse reguleerimine: nupud. Ühenduvustehnoloogia: juhtmevaba, Wi-Fi standardid: 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi sagedusala: kaheribaline (2,4 GHz / 5) GHz). Toiteallika tüüp: DC. Laius: 100 mm, Sügavus: 100 mm, Kõrgus: 89 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles