Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Amazon B09SWV9SMH e-raamatute lugeja Puuteekraan 16 GB Wi-Fi Sinine

Amazon B09SWV9SMH e-raamatute lugeja Puuteekraan 16 GB Wi-Fi Sinine
Pole laos
  • 167.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 56 €
Kaubamärgid Amazon
Kauba ID: 1770441
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võtke lugu endaga kaasa
Tutvuge Kindle'iga, nüüd täiustatud kõrge eraldusvõimega ekraani, kahekordse salvestusruumi, USB-C laadimise ja pikema aku kasutusajaga. Sisseehitatud reguleeritav esituli ja äsja lisatud tumeda režiimi funktsioon võimaldavad teil mugavalt lugeda nii siseruumides kui ka väljas, igal kellaajal.

Täiustage oma lugemist
Nautige teravamat teksti ja pilte. Täiustatud 300 ppi kõrge eraldusvõimega pimestamiseta ekraan pakub rohkem kui kolm korda rohkem piksleid kui eelmine põlvkond.

Lugege mugavalt igas keskkonnas
Pimestuseta ekraan loeb nagu prinditud paber isegi otsese päikesevalguse käes. Reguleerige esivalgustusega ekraani ja nüüd tumedas režiimis muutke teksti värvi lihtsalt ümber, et muuta nii päeval kui öösel lugemiskogemus mugavamaks.

Häireteta lugemine
Keskenduge loole. Sõnumite, e-kirjade või sotsiaalmeedia katkestusteta võite loosse eksida.

Loe pikemalt
Nüüd pikendatud aku kasutusajaga. Üks laadimine USB C kaudu kestab kuni 6 nädalat.Amazon B09SWV9SMH. Ekraani diagonaal: 15,2 cm (6"). Toetatud dokumendivormingud: AZW, AZW3, DOC, DOCX, HTML, MOBI, PDF, PRC, TXT, ePub, Toetatud helivormingud: AAX, Toetatud pildivormingud: GIF, JPEG, PNG. Sisemine mälumaht: 16 GB Toote värv: Sinine Aku eluiga (max): 1008 h, Aku laadimisaeg: 4 h

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles