Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Amazfit GTR 42 3,05 cm (1,2 tolli) AMOLED 42 mm digitaalne 390 x 390 pikslit puutetundlik ekraan must, hõbedane GPS (satelliit)

Amazfit GTR 42 3,05 cm (1,2 tolli) AMOLED 42 mm digitaalne 390 x 390 pikslit puutetundlik ekraan must, hõbedane GPS (satelliit)
Laos
  • 110.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37 €
Kaubamärgid Amazfit
Kauba ID: 1895773
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Õhuke ja õrn, jõuline ja värviline
Kerguse võlu ja ilu, mis tuleneb delikaatsusest ja elegantsist, võtab Amazfit GTR 42mm kasutusele kerge ja vastupidava alumiiniumist käekella, mille paksus on vaid 9,2 mm, samas kui kella korpuse kaal on kergem kui kuus A4-formaadis paberitükki*. Ja läikiva mikrokristallilise tsirkooniumkeraamilise raamiga* näeb kell veelgi õhem ja õrnem välja. Kella jaoks on saadaval neli värvi: Starry Black, Cherry Blossom Pink, Moonlight White ja Coral Red ning sellega on kaasas ka spetsiaalne Glitter Edition, mis on valmistatud 60 särava sädelevast Austrian Cubic Zirconia kristallist. Koos erinevate kergete ja värviliste rihmadega saate hõlpsalt luua oma stiilse välimuse.

Suur 326 PPI AMOLED ekraan elegantsete kellasinatega. Silmapaistev ja mugavam vaatamiskogemus
Vapustav 326 PPI AMOLED ekraan, mis hoiab teid kella vahtima. Kella sihverplaadi pood pakub suures valikus originaalliideseid, muutes teie Amazfit GTR-i sujuvaks kunstiteoseks.

Revolutsiooniline aku eluiga 24 päeva.
Aku tühjenemise pärast ei pea enam muretsema
Madala energiatarbimisega täiustatud kiip, uus ja täiustatud vooluahela disain, põhjalik võimsuse optimeerimine ja energiatarbimise juhtimine võimaldavad Amazfit GTR-il täiuslikult töötada üle kolme nädala.

5 ATM veekindlus ja professionaalne ujumise jälgimine
50 meetri sügavuseni veekindel Amazfit GTR toetab ka mitmeid ujumisstsenaariume. Kell suudab teie ujumisasendi automaatselt ära tunda ja salvestada andmeid, nagu SWOLF, tempo või kalorikulu, ning võimaldab iga ujumise ajal andmeid täpselt analüüsida.

12 spordirežiimi, ujumisest suusatamiseni
Amazfit GTR pakub 12 spordirežiimi, alates igapäevastest tegevustest, nagu kõndimine, jooksmine või ujumine, kuni ronimiseni ja suusatamiseni, nii et saate teada oma treeningu oleku ja parandada ületunde.

Treening + tervis + igapäevaelu.
Täiustatud täismahus südame löögisageduse jälgimise süsteem
BioTrackerTM PPG bioloogilise jälgimise optilise anduri ja Huami väljatöötatud algoritmiga integreeritud Amazfit GTR pakub täiustatud täismahus pulsi jälgimist. See mitte ainult ei paku 24-tunnist lakkamatut ülitäpset südame löögisageduse jälgimist, vaid pakub ka selliseid funktsioone nagu vibratsioonihoiatused liiga kõrge või pulsivahemikust väljas oleva pulsi korral treeningu ajal ning rasvapõletusvahemiku salvestamine ja vaatamine, treenige teaduslikumalt ja tervislikumalt.

Alati sisse lülitatud ekraan, mugav ja ilus.
Amazfit GTR sisaldab alati sisse lülitatud ekraanitehnoloogiat 326 PPI AMOLED-ekraanil. Te ei pea kätt tõstma, et kell näeks vapustav välja, see kuvab alati kuupäeva ja kellaaja teavet igal ajal ja igal pool.

Loendage oma samme, parandage und, mängige muusikat: kõik, mida igapäevaelus vajate
Kuni kannate Amazfit GTR-i, loeb see vaikselt teie samme ja kogu päeva treeningu mahtu. Kui jääte magama, salvestab see üksikasjalikult teie uneseisundi ja võimaldab teil kaugjuhtida mobiiltelefonis mängitavat muusikat, et saaksite käed-vabad treeningkogemust nautida.

Saadaval kellarihmad
Pakume ka erinevatest materjalidest ja erineva värviga kellarihmasid, mida saate oma maitse järgi segada ja sobitada. Kiirvabastusmehhanismi abil saate rihma lihtsalt ise välja vahetada.Amazfit GTR 42. Ekraani diagonaal: 3,05 cm (1,2"), Ekraani tehnoloogia: AMOLED, Ekraani eraldusvõime: 390 x 390 pikslit, Puuteekraan. GPS (satelliit) Aku mahutavus: 195 mAh Kaal: 25,5 g Veekindel kuni: 50 m, Rihma materjal: Silikoon, Rihma värv: Punane, Rihma suurus: Üks suurus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles