Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Amazfit D2003EU1N isiklik kaal Square Blue Elektrooniline isiklik kaal

  • 73.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.66 €
Kaubamärgid Amazfit
Kauba ID: 1772826
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Suur mõõtmistäpsus väiksemate kaalumuutuste tuvastamiseks

Amazfit Smart Scale on varustatud ülitäpse G-kujulise anduriga, mis on piisavalt tundlik, et tuvastada kuni 50 grammi väiksemaid kaalumuutusi. See tähendab, et kaal võib näidata teie kehakaalu muutust isegi siis, kui jood ainult tassi vett.

Jälgib 16 peamist keha tervise mõõdikut

Oma ülitäpse andmetöötluskiibiga pakub kaal teie sisestatud põhiteabe põhjal mõõdikuid 16 keha tervisenäitaja kohta, mis aitab teil hõlpsasti mõista oma üldist füüsilist seisundit.

Kaal võib mõõta terviseandmeid nii tava- kui ka spordirežiimis, et pakkuda täpsemaid mõõtmisi laiemale kasutajaskonnale.

Analüüsib tõhusa kehaehituse jaoks 18 spordiala kalorikulu

Siduge kaal Zeppi rakendusega ja see arvutab eelnevalt mõõdetud kehaandmete põhjal iga 30 minuti järel põletatud kalorid igal 18 toetatud spordialal, et saaksite koostada oma kehaehituse jaoks personaalse treeningplaani.

Tasakaaluvõime analüüs

Tasakaaluvõime on põhioskus inimese keha liigutuste toetamiseks. Täiustatud tasakaaluvõime aitab vähendada treeningu ajal vigastuste ohtu ja parandada keha kuju. Amazfit Smart Scale suudab mõõta teie tasakaaluvõimet vaid 30 sekundiga.

Füüsilise tervise analüüs

Amazfit Smart Scale analüüsib teie peamisi keha tervisenäitajaid, et anda teile hinnangut teie kehale ja soovitusi tervise parandamiseks.

Analüüsi tulemuse elemendid: kehakaal, keharasva määr, lihasmass, kehavee protsent, luumass, valgu protsent, vistseraalse rasva aste, põhiainevahetus, nahaalune rasv, skeletilihas, lihasmassi muutus, kehamassiindeks (KMI), ideaalne Kehakaal, kehatüüp, füüsiline vanus, kehaskoor.

Seisva südame löögisageduse tuvastamine

Amazfit Smart Scale mõõdab teie südame löögisagedust seistes, aidates teil hinnata teie üldist vormisoleku taset, et saaksite oma treeningplaani aja jooksul paremaks muuta.

Mugav ja kiire pilvandmete sünkroonimine

Amazfit Smart Scale toetab nii Wi-Fi kui ka Bluetooth ühendust. Kõik mõõdetud terviseandmed sünkroonitakse mugavamalt ja tõhusamalt teie mobiiltelefoni ja pilvega, et saaksite neid igal ajal ja igal pool kontrollida.

suur LCD-ekraan; sisaldab kuni kaheksat keha tervise mõõdikut

3,4-tolline suur ekraan võimaldab kasutajatel ühe pilguga juurde pääseda kuni kaheksale kõige olulisemale keha tervisenäitajale. Rakenduse kaudu saavad kasutajad valida 14 erineva keha tervisemõõdiku hulgast oma lemmikkehaandmed, mida ekraanil kuvada, muutes nende kasutamise mugavamaks ja personaalsemaks.

Kui ekraan on välja lülitatud, on LCD-ekraan peidetud ja sulandub klaaskattega, andes nutikale ühtsema ja elegantsema välimuse.

Rohkem kontosid teie pereliikmetele

Amazfit Smart Scale toetab 10 kontot, millest igaüht saab kasutada kuni 12 pereliiget. Kaal suudab kasutamise hõlbustamiseks tuvastada sama kontoga pereliikmeid. See pakub ka külalisrežiimi ja kustutab hiljem külaliste andmed.

Lülitage kehakoostise mõõtmine välja

Jälgige täpselt raseduse kaalutõusu ja esitage tulevastele emadele ohutuse tagamiseks nullvooluga mõõdetud terviseandmeid.

Beebi kaalumine

Kui seisate kaalul, beebi süles, arvutatakse teie telefonis lapse kaal.
See võimaldab teil hõlpsasti jälgida oma beebi kasvu.Amazfit D2003EU1N. Tüüp: Elektrooniline isiklik kaal, Maksimaalne kandevõime: 180 kg, Toote värv: Sinine. Ekraan: LCD, Ekraani diagonaal: 8,64 cm (3,4"). Aku tüüp: AAA, Aku pinge: 1,5 V. Wi-Fi standardid: 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Mobiilsete operatsioonisüsteemide toetamine: Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0, Android 7.0, Android 7.1, Android 7.1.2, Android 8.0,.... Laius: 320 mm, Sügavus: 320 mm, Kõrgus: 25 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles