Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Alus sülearvutile, tahvelarvutile Darkflash DLT23

  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1458373
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Darkflash DLT23 alus sülearvuti/tahvelarvuti/nutitelefoni 2-in-1 jaoks

Vabastage käed tahvelarvutis videoid vaadates või hoidke sülearvutiga töötades head kehahoiakut. Darkflash DLT23 sülearvutialusel on reguleeritav kõrgus ning vastupidav ja kauakestev disain. Saate oma valitud seadme sellele probleemideta asetada. Lisaks on sellega kaasas täiendav telefonialus, mida saab samuti hõlpsalt oma vajadustele vastavaks kohandada.

Reguleeritavus

DLT23 sülearvuti alus aitab teil töötamise ajal õiget kehahoiakut säilitada, et saaksite nautida suuremat mugavust. Unustage väsimus ja randmevalu! Toode võimaldab reguleerida kõrgust mitmes etapis – saate seda lihtsalt oma vajadustele kohandada. Veelgi enam, tänu läbimõeldud disainile on alus kasulik erinevatel eesmärkidel - näiteks saab sellele asetada sülearvuti või tahvelarvuti ja telefoni.

Praktiline telefonialus.

Komplekti kuulub ka väiksem alus, mis sobib ideaalselt tahvelarvutile või telefonile. See on varustatud mitme praktilise alusega, nii et saate sellele asetada 2 seadet või paigaldada nutitelefoni soovitud kõrgusele. Nüüd saate mugavalt filmi vaadata või märkmeid teha! Väiksemat statiivi saab ka suurema külge kinnitada, et seda oleks lihtne hoida ja transportida.

Läbimõeldud disain

Stendid on valmistatud kvaliteetsest plastikust, mis tagab nende muljetavaldava vastupidavuse. Ärge kartke neid kahjustada! Neil on ka kokkupandav disain, mis tähendab, et need võtavad transportimisel ja ladustamisel vähem ruumi. Saate need lihtsalt selja- või sülearvutikotti mahutada! Võtke need tööle, raamatukokku või puhkusele kaasa ja nautige suuremat mugavust kõikjal, kuhu lähete!

Bränd Darkflash
Mudel DLT23
Värv Valge hall
Materjal Plastikust
Mõõtmed Sülearvuti alus: 262x70x32,5 mm;
Nutitelefoni alus: 150x700x15 mm;
Kaal Sülearvuti alus: 252 g;
Nutitelefoni alus: 85 g;

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles