Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Alumiiniumist induktsioonlaadija Bluetooth kõlari ja TIKTAALIK Alu alusega (hõbedane)

Alumiiniumist induktsioonlaadija Bluetooth kõlari ja TIKTAALIK Alu alusega (hõbedane)
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid TIKTAALIK
Kauba ID: 1460305
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Alumiiniumist induktiivne laadija Bluetooth kõlari ja alusega TIKTAALIK Alu (hõbe).

Laadige nutitelefoni mugavalt ja kuulake oma lemmikmuusikat Tiktaalik Aluga! Seade võimaldab juhtmevaba laadimist kuni 10 W võimsusega. Samuti võimaldab see mängida muusikat, et saaksite nautida oma lemmiklaulude helisid kõikjal, kus soovite. Laadijat saad edukalt kasutada praktilise telefonialusena. Bluetooth 5.0 tehnoloogia tagab stabiilse ja kiire ühenduse ning selle tööaeg ulatub 18 tunnini.

Suurepärane helikvaliteet

Kohtumine sõpradega või võib-olla aias grillimine? Alumiiniumkõlar võimaldab teil nautida muusikat peaaegu igas olukorras! 5 W võimsus koos 360-kraadise ruumilise helisüsteemiga viib teie muusikakogemuse järgmisele tasemele. Rikkalikud detailid, selged kõrged ja võimas bass – see ja palju muud ootavad teid Tiktaaliku kõlariga. Kas soovite veelgi paremaid tulemusi? Suurepärase stereoheli saamiseks ühendage kaks kõlarit kokku.

Juhtmeta laadija

Unustage sassis kaablid ja usaldage end tõestanud lahendusi! Tiktaalik Alu induktsioonlaadija võimaldab kiiret ja ohutut juhtmevaba laadimist kuni 10 W võimsusega. Seade ühildub Qi standardiga – saate enamikku nutitelefone hõlpsalt laadida juhtmevaba laadimise abil. See ühildub ka MagSafe'iga, nii et saate hõlpsalt oma Apple'i riistvara eluiga pikendada.

Bluetooth 5.0

Kas olete mures ühenduse probleemide ja häirete pärast? Ära ole! Kõlar kasutab täiustatud Bluetooth 5.0, mis tagab usaldusväärse, stabiilse ja kiire signaaliedastuse. Selle leviala ulatub 10 meetrini, nii et saate oma lemmikmuusikat nutitelefonist vabalt mängida.

Veelgi rohkem võimalusi

See pole veel kõik seadme eelised! Kõlar võimaldab tänu sisseehitatud mikrofonile ka mugavalt telefoniga rääkida – ühenda kõlar lihtsalt nutitelefoniga! Enam ei pea kõnele vastamiseks või kõne katkestamiseks iga kord telefoni välja võtma. Saate helistada ka viimasele kõneloendis olevale inimesele – vajutage lihtsalt spetsiaalset nuppu.

Võtke see endaga kõikjale

Seadme kerge ja kompaktne disain võimaldab teil seda alati käepärast hoida. Kindlasti ei võta see kotis ega seljakotis palju ruumi. Toode sobib suurepäraselt ka alusena. Telefoni saab sellele asetada ja mugavalt vaadata YouTube'i videoid või otseülekandeid sotsiaalvõrgustikes. Tänu vaatenurgale ja pööramisfunktsioonidele saate seda hõlpsalt oma ootustele kohandada.

Pöörates tähelepanu detailidele

Alu mudel on disainitud pöörates tähelepanu kõige väiksematele detailidele. Seadme korpus on valmistatud alumiiniumisulamist, mis tagab toote uskumatu vastupidavuse. Sellel on ka erakordselt stiilne ja kaasaegne viimistlus, nii et see sobib ideaalselt peaaegu igasse interjööri. Sellel on ka libisemiskindel silikoonpadi, mis hoiab nutitelefoni laadimise ajal kindlalt ja kindlalt ühes asendis ning spetsiaalsed nupud muudavad seadme juhtimise lihtsamaks.

Kaasas

  • Alumiiniumist induktiivne laadija Bluetooth kõlari ja alusega
  • USB C kaabel

Tootja Tiktaalik
Materjal Alumiiniumisulam
Toiteallikas 5VDC/2A, 9VDC/1.67ADC
Kaal 247 g
Mõõtmed 85 x 70 mm
Laadimisvõimsus 5 W / 7,5 W / 10 W
Kõlari väljundvõimsus 5 W
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi profiilid A2DP/AVRCP/HSP/HFP
Kodekid SBC/APT X/AAC
Vahemik kuni 10 m
Moonutused <0,5%
Laadimisliides USB-C
Aku mahutavus 500 mAh
Töötunnid kuni kella 18-ni
Töötemperatuur -3°С kuni 45°С

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles