Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Allpowers XD-SP18V40W 40 W fotogalvaaniline paneel

Allpowers XD-SP18V40W 40 W fotogalvaaniline paneel
Laos
  • 88.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29.66 €
Kaubamärgid Allpowers
Kauba ID: 1459106
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Allpowers XD-SP18V40W 40W fotogalvaaniline paneel

Hankige mugav juurdepääs elektrile kõikjal, kus viibite. Allpowers XD-SP18V40W fotogalvaanilise paneeliga saate kasu puhtast, vabalt saadaolevast päikeseenergiast, mille võimsus on 40 W ja kasutegur on 22–25%. Tänu kokkupandavale disainile saab seda peaaegu kõikjale kaasa võtta, mistõttu on seda lihtne transportida. Tootel on ka laialdane ühilduvus.

Ideaalne reisikaaslane

Lähed matkale? Kas plaanite mitmepäevast retke loodusesse? Siis võite olla kindel, et teil ei jää enam energiat oma oluliste seadmete laadimiseks! Allpowersi päikesepaneel on äärmiselt kerge, kaaludes vaid umbes 1 kg. Selle kokkupandav disain muudab selle ka silmapaistvaks – kokkupanduna võtab see nii vähe ruumi, et seda on lihtne transportida. Saate selle kinnitada ka oma telgi külge, kasutades kaasasolevaid karabiine.

Välitingimustes asendamatu.

Kas lähete reisile kohta, kus elektrile juurdepääs on väga raske või isegi võimatu? Kasutage tasuta, vabalt saadaolevat päikeseenergiat ja hoidke vajalikud seadmed töös! Allpowersi päikesepaneel on ideaalne välitingimustes kasutamiseks – see on väga vastupidav ja kahjustuste suhtes vastupidav. Ka vesi ja tolm ei kujuta sellele erilist ohtu!

Lai ühilduvus

Ärge muretsege ühilduvusprobleemide pärast. XD-SP18V40W on varustatud kahe USB-pordi ja ühe alalisvoolupordiga. Komplekti kuuluvad ka vajalikud kaablid (3 tk.) ja pistikud (5 tüüpi). See võimaldab paneelil sujuvalt laadida selliseid seadmeid nagu sülearvutid, nutitelefonid, tahvelarvutid, digikaamerad, droonid, Nintendo Switchi konsoolid ja isegi kaasaskantavad elektrijaamad.

Muljetavaldavad omadused

Nautige vajalike seadmete usaldusväärset tööd. Allpowers XD-SP18V40W fotogalvaanilise paneeli kasutegur on kuni 22-25% ja väljundvõimsus kuni 40 W. See muudab selle ideaalseks näiteks telkimiseks või matkamiseks – saate seda kasutada oma valitud varustuse koheseks laadimiseks. Lisaks tuvastab toode automaatselt ühendatud seadmed ja kohandab oma tööd vastavalt nende vajadustele.

Kasti

  • Kokkupandav fotogalvaaniline paneel
  • Klambrikonks x4
  • Ühenduste komplekt
  • Juhtmed
  • Kasutusjuhend

Bränd kõikvõimsus
Mudel XD-SP18V40W
Tippvõimsus 40 W
Välju USB: 5V/2,8A;
DC: 18V/2A (max);
Tõhusus u. 22-25%.
Volditud mõõtmed 330 x 180 x 50 mm
Voldimata mõõtmed 680 x 720 x 5 mm
Kaal u. 1 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles