Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Allpowers AP-SP5V 21W fotogalvaaniline paneel

Allpowers AP-SP5V 21W fotogalvaaniline paneel
Laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid Allpowers
Kauba ID: 1456116
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Allpowers 21W kaasaskantav päikeselaadija

Kaasaskantav päikeselaadija on ainulaadne seade, mis on mõeldud kogenud reisijale. See pakub täiendavat energiaallikat keerulistes olukordades ja annab unustamatu kogemuse. Päikesekiirtest ammutatud energia võimaldab kiiresti naasta mobiilside juurde. Kokkupandav disain kohandub erinevate reisietappidega. Päikesepaneelid on abiks kurnavatel matkadel, telkimisel, kaljuronimisel ja ka töö tegemisel.

Tunnustatud tõhusus

Seadme läbimõeldud disain on tohutu pluss nõudlikumatele turistidele, kes seavad esikohale praktika ja mugavus ühes. Päikeselaadija ei koorma akut pikkadel sõitudel ega raskenda selle paigaldamist ega transportimist. Lisakonksud muudavad varustuse reisikoti külge kinnitamise lihtsaks. Paneeli korpus on veekindel ja piisavalt vastupidav, et olla teiega kaasas ka ebasoodsates ilmastikutingimustes. Seadmete mõõtmed ei ületa B5 lehe suurust, mis ilmestab taaskord selle täpsust.

Jõudlus ja vastupidavus

Uuenduslik laadimistehnoloogia reguleerib automaatselt pinget, võimaldades laadida telefoni või tahvelarvutit võimalikult kiiresti ja kahjutult. Kahekordne USB-sisend kuni 2,4A vooluga võimaldab ühendada kaks seadet korraga. See valik on eriti kasulik hädaolukordades, reisil või tööl. Päikeseenergia päikesepatareid on tõhusad ja tõhusad, mida tõendab nende kõrge konversioonimäär 22-25%.

Lai ühilduvus

Toode tuvastab automaatselt teie seadmed ja varustab neid sobiva vooluga, kiirendades seeläbi laadimisprotsessi. Tõenäoliselt kasutate seda mitte ainult nutitelefonide, tahvelarvutite, toitepankade, vaid ka muude 5 V USB-pordiga seadmete toiteks. Arukas väljund põhineb täiustatud vooluahela tehnoloogial. Allpowers Solar Charger sobib suurepäraselt paljudeks olukordadeks, pakkudes laia valikut rakendusi, mida vajate.

Valmis minema

Erakordset vastupidavust kinnitavad arvukad CE, FCC ja RoHS sertifikaadid. Seade vastab täielikult keskkonnanõuetele ja on varustatud süsteemidega, mis kaitsevad kergetest löökidest, kukkumistest või mustusest tulenevate kahjustuste eest. Samuti on see vastupidav kergele vihmale. Kõrge tugevus pikendab oluliselt tööiga ja töö kvaliteeti.

Tootja kõikvõimsus
Mudel AP-SP5V21W
Max võimsus 21 W
Päikeseenergia muundamise määr 22-25%
Välju 5V2,4A (max) x2
Mõõdud peale voltimist 300 x 160 x 20 mm
Voldimata mõõtmed 640 x 300 x 10 mm
Kaal 600g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles