Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Allpowers AP-SP18V21W fotogalvaaniline paneel

Allpowers AP-SP18V21W fotogalvaaniline paneel
Laos
  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid Allpowers
Kauba ID: 1459105
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Fotogalvaaniline paneel Allpowers AP-SP18V21W.

Tagage pidev juurdepääs energiale, kus iganes te ka poleks. Allpowersi fotogalvaanilisel paneelil on suur energia muundamise kiirus ja tippvõimsus 21 W. Sellel on 2 USB-porti ja 1 alalisvooluport ning tolmu- ja veekindel materjal tagab vastupidavuse. Tootel on ka lai ühilduvus ja kasutajasõbralik disain.

Ühilduv

Allpowersi PV-paneelil on 2 USB-porti ja 1 alalisvooluport, nii et saate sellega ühendada mis tahes seadme. Toode töötab nutitelefonide, kaamerate, tahvelarvutite või mängukonsoolidega.

Hangi energiat päikesekiirtest

Nautige tasuta ja rohelist juurdepääsu energiale. Allpowersi fotogalvaanilise paneeli efektiivsus on 25% maksimaalse võimsusega 21 W. See on ideaalne välitingimustes kasutamiseks, näiteks telkimiseks või koduaias. Lisaks tagab vastupidav disain ning vee- ja tolmukindlate materjalide kasutamine toote pikaealisuse.

Kerge ja mugav

Allpowersi fotogalvaaniline paneel on kokkupandava disainiga, mistõttu ei võta see transportimisel ega hoiustamisel liiga palju ruumi – kokkupanduna on selle mõõdud 30 x 16 x 2 cm. Samas ei ületa selle kaal 492,5 g ning kaasasolevad kinnitused võimaldavad kinnitada paneeli näiteks seljakoti külge.

Kaasas

  • fotogalvaaniline paneel
  • USB-kaabel
  • metallist kinnitused x2
  • kasutusjuhend
Tootja kõikvõimsus
Mudel AP-SP18V21W
Väljundpordid USB x2, DC x1
Tippvõimsus 21 W
Energia muundamise suhe kuni 25%
Mõõtmed 64 x 30 cm (voldimata), 30 x 16 x 2 cm (volditud)
Kaal 492,5 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles