Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Allocacoc PowerCube pikendatud toitepikendus 1,5 m 5 vahelduvvoolu pistikupesa(d) siseruumides hall, valge

Allocacoc PowerCube pikendatud toitepikendus 1,5 m 5 vahelduvvoolu pistikupesa(d) siseruumides hall, valge
Pole laos
  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid Allocacoc
Kauba ID: 1875356
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mount. Keerake. Lae.
Kleepige dokk mis tahes siledale pinnale. Keerake ja lukustage PowerCube doki külge. Pöörake paigaldatud PowerCube 360 kraadi, et ühendada see mis tahes nurgas. Sobib suurepäraselt juurdepääsetavaks juurdepääsuks kõigi oma seadmete laadimiseks.

Jõud käeulatuses
Kas teil on raskusi telefoni laadimisega, kuna pistikupesa on üle toa? Või äkki on teie seinakontakt peidetud teie laua või voodi taha? Ükskõik, kas vajate pistikupesasid oma voodi või laua lähedal, PowerCube |Extended| on ideaalne valik. See vastupidav kaabel toidab kogu ruumi. Kas vajate jõudu? Saime su kätte!

Pistiku ummistus puudub
Kas need mahukad sülearvuti pistikud takistavad teisi pistikupesasid? PowerCube |Extended| sobib suurepäraselt kõigi seadmete ühendamiseks.

Selle isikupärastamiseks virna
Virnastage oma PowerCubes, et luua soovitud hulk pistikupesasid. Lihtsalt virna, ühendage ja toide! Lõbutsege oma kohandatud jõuallika loomisega.

Lapsekindlad pistikupesad
Vedruga anuma katteplaadid takistavad esemete sisestamist ebavõrdse rõhu rakendamisel. Joondage pistikupesadesse ühendamiseks pistikud. Hoidke oma last turvaliselt meie lapsekindlate pistikupesadega.Allocacoc PowerCube Extended. Kaabli pikkus: 1,5 m, Toetatud paigutus: Siseruumides, Vahelduvvoolu pistikupesade tüübid: Tüüp F. Vahelduvvoolu pistikupesade kogus: 5 vahelduvvoolu pistikupesa(t). Vahelduvvoolu sisendpinge: 250 V, Maksimaalne vool: 16 A. Kaasas olevate toodete arv: 1 tk(t), Pakendi tüüp: Kast, Pakendi laius: 232 mm. Master (välimine) korpuse laius: 400 mm, Master (välimine) korpuse pikkus: 400 mm, Master (välimine) korpuse kõrgus: 250 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles