Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Akyga AK17BK arvutikorpus Micro Tower Must

  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid Akyga
Kauba ID: 1769942
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Case AK17BK on Akyga Micro Tower pakkumise toode, mis on mõeldud kasutajatele, kes soovivad luua kompaktset arvutit. Väikesed personaalarvutivormingud on muutumas üha populaarsemaks, kuna need võtavad vähe ruumi ega jäta muljet, et see on "segane" tuba – olgu see siis kontoris või kodus.

Korpus sobib kolmele emaplaaditüübile – Micro ATX, Mini ITX ja Flex ATX. Ülemises osas paiknev väline 5,25-tolline sahtel võimaldab paigaldada CD/DVD-draivi ja väline 3,5-tolline sahtlis sobib kaardilugeja paigaldamiseks. Sisedraivide jaoks on kaks 2,5-tollist ja kaks 3,5-tollist sahtlit. Rakendatud kaablihaldussüsteem ja spetsiaalselt kohandatud augud korpuse sees muudavad komponentide paigaldamise kiireks ja lihtsaks. Ruumikas sisemus mahutab kuni 335 mm pikkuseid graafikakaarte. Ventilatsiooni parandamiseks on koht kuni 3 ventilaatori paigaldamiseks. Protsessori jahuti maksimaalne kõrgus on 150 mm.

Esiküljel on kahe USB 3.0 pordiga paneel väga kiireks andmeedastuseks. Kõrvaklappide ja mikrofoni väljundid on paigutatud otse kõrvale, pakkudes kiiret juurdepääsu välisseadmete ühendamiseks.

Keskkonna kaitsmiseks on kõik Akyga ümbrised pakitud Ecobox.Akyga AK17BK-sse. Kujutegur: Micro Tower, Tüüp: PC, Toote värv: Must. Toiteallika asukoht: üleval. Toetatud esiventilaatorite läbimõõt: 120 mm, Toetatud külgventilaatorite läbimõõt: 120 mm, Toetatud tagaventilaatorite läbimõõt: 80 mm. Toetatud HDD suurused: 2,5, 3,5". Laius: 170 mm, Sügavus: 370 mm, Kõrgus: 350 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles