Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Akyga AK-SW-05 mobiilseadmete laadija Smartwatch White USB Indoor

Akyga AK-SW-05 mobiilseadmete laadija Smartwatch White USB Indoor
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Akyga
Kauba ID: 1876979
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Akyga® AK-SW-05 on kvaliteetne Huawei kellade laadija. Sellel on lihtne, kuid elegantne viimistlus, mis sobib suurepäraselt heledate rihmade ja käevõrudega. Laadijal on eemaldatav 1 m kaabel, nii et saate kaabli hõlpsalt teise vastu vahetada. Olenemata sellest, kas vajate teistsugust pistikut või soovite selle pikema vastu välja vahetada. Kaasasolev kaabel lõpeb ühel küljel universaalse USB-A pistikuga. See sobib muu hulgas sülearvutite, toitepankade ja võrgulaadijate pistikupesadesse. Kaabli teisel küljel on USB-C pistik, mis vastab laadijas asuvale pistikupesale. See pistik on praegu USB-pistikute seas kõige populaarsem. Veelgi enam, adapter on varustatud sisseehitatud magnetiga, et vältida kella juhuslikku lahtiühendamist laadimise ajal.


See sobib muuhulgas: Huawei Honor Magic Watch, Huawei Honor Magic Watch 2, Huawei Watch GT, Huawei Watch GT 2, Huawei Watch GT 2 PRO, Huawei Watch 2E.

Akyga AK-SW-05. Laadija tüüp: Siseruumides, Toiteallika tüüp: USB, Laadija ühilduvus: Nutikell. Sisendpinge: 5 V. Kaabli pikkus: 1 m, Toote värvus: Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles