Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Akulaadija Green Cell mootorratta tõukerattale AGM 6/ 12V 1A

Akulaadija Green Cell mootorratta tõukerattale AGM 6/ 12V 1A
Laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Green Cell
Kauba ID: 1452352
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Green Cell AGM aku mahutavusega on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. Seade sobib suurepäraselt intensiivseks kasutamiseks, aga ka aeg-ajalt kasutamiseks. Aku põhineb AGM-tehnoloogial, mis tähendab, et elektrolüüt imendub klaaskiust eraldaja abil, vältides selle lekkimist. Nii saab seade töötada erinevates asendites, mitte ainult vertikaalselt. See on täiuslik ja palju turvalisem alternatiiv plii-happeakudele.

  • Green Cell laadija 6V / 12V akudele - valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja kasutades kaasaegseid tehnoloogilisi lahendusi, tänu millele iseloomustab seda töökindlus ja vastupidavus pikaajaliseks tööks.
  • Lai ühilduvus – laadija on mõeldud toiteks akusid sh. UPSid, signalisatsioonisüsteemid, tõukerattad, quadid ja autod suure vooluga 1A, mis tagab akude tõhusa laadimise kuni 20Ah
  • Kaitsemehhanismide seeria, mis sisaldab: ülelaadimiskaitset, lühisekaitset, termokaitset ja kaitset vastupidise polaarsuse eest. See tagab laadija õige ja ohutu töö.
  • Vastupidav, ergonoomiline korpus – kaitseb kõiki sisesüsteeme ning tänu käepärastele mõõtudele ei võta palju ruumi. Korpus on täielikult tolmu- ja pritsmekindel (IP65). EU pistik

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles