Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AirPop Pocket suduvastane mask 4 tk. Valge

AirPop Pocket suduvastane mask 4 tk. Valge
Pole laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid AirPop
Kauba ID: 1455577
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Näomask AirPOP Pocket 4tk (valge)

Et pakkuda teile parimat võimalikku kaitset, oleme kõik filtrid uuesti leiutanud. Me kujundasime maski algusest peale, keskendudes jõudlusele, mugavusele ja hingamise lihtsusele. See, mida oleme saavutanud, on sõõm värsket õhku.

Neljakihiline kaitse

Kahekihilised elektrostaatilised filtrid, mis on valmistatud sulapuhutud ekstrusiooniga mittekootud kangast, tagavad kõrge filtreerimise efektiivsuse ja kaitsevad isegi kõige väiksemate saasteainete eest. Eelpuhastuskiht asub kahe ülemise kaitsekihi vahel ja püüab tõhusalt kinni õhus olevad kahjulikud osakesed. Ühekordsed filtriplokid >98%

Õhukese sobivusega

Iga nägu on erinev. Seetõttu on meie Ergo Foam spetsiaalse kujuga, et täita raskesti ligipääsetavad alad nina tagaküljel. Taskumask avaneb laialt ning kaitseb põski ja lõua paremini tänu kokkupandavatele tiibadele. AirPop sobib ideaalselt teie näole – see on just teie jaoks loodud mask.

Erijuhtum

AirPop Pocket mask sobib suurepäraselt selle elegantsesse õhukesse ümbrisesse (müüakse eraldi). Lihtsalt voltige mask piki punktiirjoont ja asetage see ümbrisesse, et see oleks kaasaskantav. Hoidke oma maski turvaliselt ja kandke seda endaga kõikjal kaasas – see on lihtsam, kui arvate!

Spetsifikatsioon:

Tootja Airpop
Mudel 43312
Kihtide arv 4
Värv Valge
Sertifikaadid CE, FDA
Standard EN ISO 10993-5: 2009-10
Materjal Polüpropüleen
Filtreerimise tase >98%
Rakendus Kuni 40 tundi pidevat kasutamist
Mitmekesisus KN95
Jõudlusstandard GB2626-2006
Mõõtmed 14 x 15 x 15 cm
Kaal 12 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles