Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AirPop Original suduvastane mask, tumehall

AirPop Original suduvastane mask, tumehall
Pole laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid AirPop
Kauba ID: 1455539
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

AirPOP originaal näomask (tumehall)

On tõestatud, et AirPopi maskid kaitsevad teid välisõhu eest ja aitavad teie tervise eest hoolitseda. Nad määratlevad uuesti meie suhte linna atmosfääriga. Neil on uusim ergonoomiline disain ja need on valmistatud hingavatest materjalidest, nii et need pakuvad täielikku mugavust ja sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Meie tervis on avatud kolme tüüpi õhus levivatele ohtudele: keskkondlikud (allergeenid, metsatulekahjud, tolmutormid), antropoloogilised (söe põletamine, tolmureostus) ja bioloogilised (viiruseepideemiad, bakteriaalsed haigused). AirPop kaitseb teid nende kõigi eest! Kliimamuutused, ülemaailmne rahvastiku kasv ja majandusaktiivsus on kõik tegurid, mis põhjustavad igat tüüpi ohtudega seotud haiguste esinemissageduse suurenemist. Seetõttu on nii oluline oma tervise eest hoolt kanda. AirPop pakub enneolematut kaitset olenemata riski tüübist.

Veelgi parem mask teie mugavuse tagamiseks

Et pakkuda teile parimat võimalikku kaitset, oleme uuesti leiutanud kogu filtreerimise. Me kujundasime maski algusest peale, keskendudes jõudlusele, mugavusele ja hingamise lihtsusele. See, mida oleme saavutanud, annab teile hingetõmbe värsket õhku.

Neljakihiline kaitse

Kahekihilised elektrostaatilised filtrid, mis on valmistatud sulapuhutud ekstrusiooniga mittekootud kangast, tagavad kõrge filtreerimise efektiivsuse ja kaitsevad isegi kõige väiksemate saasteainete eest. Kahe ülemise kaitsekihi vahel asub eelfiltrikiht, mis püüab tõhusalt kinni kahjulikud õhuosakesed. Filtriplokid >97%

Pehme kate

Spetsiaalne kangas on loodud teie näo iseärasusi arvesse võttes. Enam kui 300 mikroava suunavad õhu ühtlaselt ninna ja suhu, et tagada optimaalne soojus- ja niiskusvahetus. Selle tulemusel võite alati loota suurepärasele kandmismugavusele ja hingamisvabadusele. AirPopi mask on ka: Vastupidav – valmistatud mikrokiust, mis on painduv, kuid struktureeritud, pehme, kuid vastupidav. Vastupidavus – pehme kate on kuumuse-, vee- ja kulumiskindel. Pestav – pühkige pehmet pinda õrnalt alkoholiga niisutatud lapiga.

Puhkus

Uuenduslik AERODOME disain, mis on loodud õige õhuvahetuse tagamiseks. Kolmemõõtmeline kuju on näost eemal, luues ruumi puhta õhu ja tasakaalustatud ringluse jaoks. Mask ei vaju enam huultel ega põskedel. Vaba hingamine, maski õige asetus ja täielik mugavus – AirPop Original ühendab kõik need omadused ning võimaldab nautida mugavust ja turvalisust.

Tootja Airpop
Mudel 43599
Kihtide arv 4
Värv Hall
Sertifikaadid CE, FDA
Standard EN ISO 10993-5: 2009-10
Materjal H Nailon, mikrokiud, polüpropüleen, polüester, TPU
Filtreerimise tase >97%
Rakendus Mitmeotstarbeline
Mitmekesisus KN95
Jõudlusstandard GB2626-2006
Mõõtmed 14 x 15 x 15 cm
Kaal 13g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles