Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AirPop Light SE suduvastane mask (must)

AirPop Light SE suduvastane mask (must)
Pole laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid AirPop
Kauba ID: 1455546
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Näomask AirPOP Light SE (must)

Et pakkuda teile parimat võimalikku kaitset, oleme uuesti leiutanud kogu filtreerimise. Me kujundasime maski algusest peale, keskendudes jõudlusele, mugavusele ja hingamise lihtsusele. See, mida oleme saavutanud, on sõõm värsket õhku.

Lihtne sobitada

Tihendil on hingedega pealmine kiht täiusliku sobivuse tagamiseks. Lihtsalt laiendage mask suuremaks ja looge ninasilla olulise ala ümber painduv tihend. Sa ei pea enam muretsema halvasti istuva ja ebamugava maski pärast – AirPopiga kaob see probleem kohe!

Neljakihiline kaitse

Kahekihilised elektrostaatilised filtrid, mis on valmistatud sulapuhutud ekstrusiooniga mittekootud kangast, tagavad kõrge filtreerimise efektiivsuse ja kaitsevad isegi kõige väiksemate saasteainete eest. Eelpuhastuskiht asub kahe ülemise kaitsekihi vahel, püüdes tõhusalt kinni õhus olevad kahjulikud osakesed. Filter säilitab rohkem kui 97%

Õhukese sobivusega

AirPopi mask on loodud pakkuma täiuslikku sobivust ja mugavat kandmiskogemust. Ülikerge sisekiht tagab, et mask ei kukuks maha ning sobib ideaalselt suu ja nina vahele, võimaldades kerget hingamist, seega kaob ära lõtvunud ja ebamugavate maskide probleem. Patenteeritud tihend on õhuke, painduv, pehme ja nahasõbralik, tagades pideva mugavuse. Mask oli 100% ultraheliga liimitud, ilma liimi kasutamata. Automaatne kokkupanek puhtas keskkonnas tähendab, et ei kasutata ohtlikke kemikaale ega lenduvate orgaaniliste ühendite (VOC) heitkoguseid. Maskil on täiendava kaitse tagamiseks ka pikendatud lõuakaitse. Need on kerged ja hügieenilised, pakkudes samasugust kaitset ja mugavust nagu AirPopi lipulaeva maskid. Kui vajate tõhusat kaitset ja suuremat mugavust, vastab AirPop Light teie vajadustele suurepäraselt.

Spetsifikatsioon:

Tootja Airpop
Mudel 43514
Kihtide arv 4
Värv Must
Sertifikaadid 100 ml
Standard EN ISO 10993-5: 2009-10
Materjal Polüpropüleen
Filtreerimise tase >97%
Rakendus Mitmeotstarbeline
Mitmekesisus KN95
Jõudlusstandard GB2626-2006
Mõõtmed 14 x 15 x 15 cm
Kaal 7,1 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles