Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AirPop Kids NV suduvastane mask, 4 tk, roosa

AirPop Kids NV suduvastane mask, 4 tk, roosa
Pole laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid AirPop
Kauba ID: 1455542
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Näomask AirPOP Kids NV 4tk (roosa)

Mõeldud lastele vanuses 3 aastat ja vanemad. Loodud silmas pidades noorte kopsude tõusu, ergonoomilist sobivust näole ja parimat uuendust. Valmistatud hingavatest materjalidest, kerge ja erakordse filtreerimisega. See aitab kaitsta teie lapse tervist, hoides teda mugavalt ja turvaliselt.

Ohutu nahale

AirPopi lastemask kasutab 3D käsnatihendit, et leevendada survet nina- ja näosillale. Tänu sellele ei tunne teie laps selle kandmisel ebamugavusi. Iga nägu on erinev, seega võimaldab Ergo Foam kujund täita raskesti ligipääsetavad kohad ninasilla ümber. Kõik see tagab lapsele igakülgse kaitse, säilitades samas täieliku mugavuse – nii õppimise ja lõõgastumise kui ka mängu ajal.

Kõrge kaitsevõime

AirPop Kidsi mask kaitseb suurepäraselt laste tervist, mida tõendab rahvusvaheline sertifikaat GB2626-2006KN90, filtreerimise efektiivsus >91%

Erijuhtum

Stiilne ja õhuke disain (müüakse eraldi) on loodud mugavuse huvides. Lihtsalt voltige mask piki punktiirjoont ja asetage see ümbrisesse, et see oleks kaasaskantav. Seda lahendust kasutades saab teie laps maski mugavalt kokku voltida ja peaaegu kõikjale kaasa võtta, et nautida mugavust ja turvalisust igas olukorras.

Spetsifikatsioon:

Tootja Airpop
Mudel 43317
Kihtide arv 4
Värv Roosa
Sertifikaadid CE, FDA
Standard EN ISO 10993-5: 2009-10
Materjal Polüpropüleen
Filtreerimise tase >91%
Rakendus Kuni 40 tundi pidevat kasutamist
Mitmekesisus KN95
Jõudlusstandard GB2626-2006
Mõõtmed 14 x 15 x 15 cm
Kaal 13 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles