Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Aigo Rainbow 1 arvuti korpus

  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Aigo
Kauba ID: 1458367
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Arvuti korpus Aigo Rainbow 1

Aigo Rainbow 1 arvutiümbris võimaldab ehitada oma unistuste arvuti. Sellel on mitu kasulikku porti, sealhulgas USB2.0 ja USB3.0, ning 120 mm ventilaator. See ühildub erinevate emaplaadi standarditega ja pakub ruumi seitsmele laienduskaardile. Pealegi paistab toode silma mitte ainult funktsionaalsuse, vaid ka stiilse disaini poolest – esipaneeli RGB taustvalgustus annab sellele ainulaadse iseloomu.

Palju huvitavaid funktsioone

Nüüd saate hõlpsalt luua endale arvuti, mille kallal töötamine teile meeldib. Korpus võimaldab paigaldada 2 kõvaketast ja 2 pooljuhtketast ning kuni 160 mm kõrguse protsessori jahutussüsteemi ja kuni 310 mm pikkuse videokaardi. Ühildub ka ATX, Micro-ATX ja Mini-ITX emaplaadi standarditega. Korpuses on ruumi ka 120 mm ventilaatorile – ärge muretsege oma riistvara ülekuumenemise pärast!

Ainulaadne disain

Kas soovite, et teie arvuti mitte ainult ei töötaks tõhusalt, vaid näeks ka suurepärane välja? Rainbow 1 ümbris sobib teile ideaalselt! Selle esipaneel on varustatud RGB-valgustusega, mille stiili saate olemasolevate efektide hulgast oma maitse järgi kohandada. Musta ja värvilise valguse kombinatsioon annab suurepärase visuaalse efekti! Korpuse külgpaneel on valmistatud plastikust.

Veelgi mugavam töö

Tootja hoolitses selle eest, et valmis arvutiga töötamine oleks võimalikult mugav. Rainbow 1 ümbris on varustatud mitme võtmepordiga, sealhulgas 2 USB2.0 porti ja USB3.0 porti kiireks andmeedastuseks, nii et saate faile kiiresti edastada. Samuti on 7 laienduskaardi pesa, mida saate vastavalt soovile laiendada.

Bränd Aygo
Mudel Vikerkaar 1
Värv Must
Kesta tüüp Keskmine torn
Emaplaadi standard ATX/Mikro-ATX/Mini-ITX
Kõrvalpaneel Plastikust
Esipaneel SPKK
Mõõtmed 380x195x410 mm
Ketta paigaldamise asukohad HDD x2 / SSD x2
Laienduskaardi pesad 7
Maksimaalne videokaardi pikkus 310 mm
Maksimaalne protsessori jahutuskõrgus 160 mm
Toiteallika paigalduskoht Tipp
Ventilaatori paigaldamise võimalused Tagumine: 1 x 120 mm ventilaator (ventilaatorid ei kuulu komplekti)
Esipaneeli pistikud USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, kõrvaklappide/kõlari väljund, mikrofoni sisend, toide, lähtestamine, LED-indikaator
Taustvalgus Esipaneel RGB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles