Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AgfaPhoto 603001 filmikaamera Kompaktne filmikaamera 35 mm Punane, hõbedane

  • 59.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20 €
Kaubamärgid AgfaPhoto
Kauba ID: 1764203
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Filmi võlu teeb tagasituleku!
Meie 35 mm filmikaamera resoluutselt retrodisain ühendab klassikalise välimuse ja modernsuse. See kaamera sobib igale 35 mm värvilisele või ühevärvilisele filmirullile ja sobib ideaalselt kõigile, kes soovivad filmifotograafias kätt proovida. Laske end võrgutada selle trendika stiiliga: saadaval nii must, pruun kui punane!

Üks klõps ja see on rullis!
Kuigi filmifotograafia võib tunduda tehniline, ei pea te kõike teadma, kui olete alles alustanud. Filmi kaamerasse sättimine on lapsemäng, siis piisab hetke jäädvustamiseks päästikule vajutamisest.

Tundmatu põnevus.
LCD-ekraan puudub, vaid pildiotsija; pole teist võimalust ebaõnnestunud võtte kustutamiseks, vaid autentne prinditud renderdus ja võrratu tera... jah, traditsiooniline foto on tagasi! Kannavad vanemad entusiastid ja uus põlvkond, kes on pärast digitaalsesse "kõigesse" sukeldumist ja sellesse kasvamist taastamas paberfotograafia maitset. Kes oleks parem kui ajalooline fotobränd, nagu AgfaPhoto, et seda liikumist toetada? AgfaPhoto 603001. Kaamera tüüp: Kompaktne filmikaamera, Filmi tüüp: 35 mm, Filmi kiiruse seadistus (ISO): 200–800. Fookuskauguse vahemik: 32 mm, Ava ulatus (FF): 9 - 9, Objektiivi tüüp: Standardne. Lähim teravustamiskaugus: 1 m. Kaamera säriaeg: 1/120 s. Toote värv: punane, hõbedane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles