Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AEG KKK994500M Täisautomaatne 2,5L

  • 2 070.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 690.33 €
Kaubamärgid Aeg
Kauba ID: 1876910
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Eelprogrammeeritud kohv, sealhulgas espresso, long ja kruusikohv.

VÄHED SEGUD. INTENSE ESPRESSOS. VÕI KUJALGI VAHEL
Espressost kuni peene seguni valige sobiv kohv. Kogust saab reguleerida, et mõõta täpset kogust, ja aroomivalik võimaldab valida erineva kangusega kohvi, alates mahedast kuni intensiivseni. See tagab, et iga tassi saab kohandada igale maitsele.

TÄPNE PIIMA KOGUS IGA KOHVI KOHTA
Olenemata sellest, kas tegemist on siidise latte macchiato või vahuse cappuccinoga, kasutage iga kohvi ideaalse konsistentsi saavutamiseks piimakoguse funktsiooni. Määrake iga tassi jaoks täiuslikult aurutatud piima täpne kogus. Veenduge, et tekstuur oleks iga kord täpselt õige.

TÄIELIKULT VALMISTATUD PIIM. TÕELISELT ERAKORDNE KOHV
Kasutage termokannu kasutades täpselt õiget piima tekstuuri. See hoiab piima ideaalsetes tingimustes täiusliku vahu saamiseks, võimaldades kohandada selle konsistentsi, et see sobiks igale kohvile – olgu see tasane valge, cappuccino või ükskõik milline nende vahel.

KUNI KUUS TASI KOHVI VAJUTAMISEL
MultiCupi seadistus sobib ideaalselt mitme külalise korraga teenindamiseks. Kasutage reageerivat käsuratast, et valida kuni kuus kohvi, mis valmistatakse ühe korraga. Erakordse kohvi pakkumine ilma ootamiseta.

Asjatundlikult VAHTUSTATUD PIIM. IGA KORD
Kõrgsurveauruti soojendab ja vahustab piima ideaalse konsistentsini kohvile lisamiseks. Kiirkeev vesi sobib suurepäraselt ka teede ja muude kuumade jookide valmistamiseks.AEG KKK994500M. Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne, Veepaagi maht: 2,5 L, Kohvi sisendi tüüp: Kohvioad, Jahvatatud kohv, Valmistatud kohvi reservuaar: Kann, Mahutavus tassides: 6 tassi, Sisseehitatud veski. Ekraani tüüp: LED, Toote värv: Roostevaba teras

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles