Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

AEG FFB74707PM Eraldiseisev 14 lauaseadet C

  • 634.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 211.66 €
Kaubamärgid Aeg
Kauba ID: 1768482
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Isegi võimsad nõudepesumasinad peavad klaasnõusid õrnalt käsitsema. Õnneks on selle nõudepesumasina ülemises korvis 7000 SoftGripsi ja SoftSpikes'i, mis hoiavad kindlalt teie prille ja tagavad, et need ei kriimustu ega puruneks.

SUPER PUHASTAMINE JA PARIM KLAASIHOOLDUS
Teie õrnaid klaase ei saa turvalisemalt puhastada tänu AEG SoftGripile ja SoftSpikesidele, mis hoiavad teie prille ideaalselt, kaitstes neid kahjustuste eest.

KOHANDATAV RUUM JA MUGAV PUHASTAMINE MAXIFLEXIGA
MaxiFlexi sahtel on konstrueeritud nii, et see mahutab mitmes suuruses söögiriistu ja köögiriistu, olgu need suured või ebamugava kujuga. Paindlikud jaoturid ja maksimaalne sügavus tagavad, et iga koormus on kohandatav. Põhimõtteliselt laaditakse ja puhastatakse kõik esemed sujuvalt ühe korraga.

SATELLITECLEAN®. VÕIMAS NÕUDEPESU. ILMA LISAT VETT KASUTAMATA

Isegi tihedalt virnastatud või suuremad nõud puhastatakse SatelliteClean®-iga sügavuti. Uuenduslik pihustushoob tagab nurgast nurgani puhastamise. Kuni 3x parema pihustuskattega, mis tagab suurepärased tulemused igal pinnal.

EEMALDAB ROHKEM KUI 99 9999% BAKTERID JA VIIRUSED
ExtraHygiene funktsioon tagab teile maksimaalse puhastustulemuse koos hügieenilise hooldusega. ExtraHygiene funktsiooniga soojeneb viimane loputusfaas kuni 69°C ja hoiab temperatuuri kõrgel vähemalt 10 minutit, et desinfitseerida teie nõud, eemaldades enam kui 99 9999% bakteritest ja viirustest.

KIIRTÖÖST – REGULEERIGE KORVI KÕRGUST ISEGI TÄISKOORMALT
Nautige QuickLift korvi pakutavaid tõhusaid mugavusi. Sõltumata sellest, kas teil on mahukaid esemeid täis, saate hõlpsalt kõrgust reguleerida, et saaksite hõlpsasti mahutada erineva kuju ja suurusega nõud ja köögitööriistu.

AEG FFB74707PM. Seadme paigutus: Eraldi seisev, Toote suurus: Täissuurus (60 cm), Ukse värv: Roostevaba teras. Asendite arv: 14 lauaseadet, Müra emissiooniklass: B, Müratase: 44 dB. Jalgade reguleerimine: 3 cm. Energiatõhususe klass: C, Veekulu tsükli kohta: 11 L, Energiakulu 100 tsükli kohta: 75 kWh. Laius: 598 mm, Sügavus: 603 mm, Kõrgus: 850 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles