Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ADATA SU650 2,5 2 TB Serial ATA III 3D NAND

  • 147.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 49.33 €
Kaubamärgid Adata
Kauba ID: 1770277
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ultimate SU650 pooljuhtketas rakendab 3D NAND Flashi ja kiiret kontrollerit, mis pakub kuni 2TB mahtu. See pakub lugemis-/kirjutusjõudlust kuni 520/450 MB/s ja suuremat töökindlust kui 2D NAND SSD-d. SU650-l on SLC vahemälu ja täiustatud veaparandustehnoloogiad, et tagada andmete optimeeritud jõudlus ja terviklikkus. Neile, kes soovivad kogeda selget arvutiuuendust, on SU650 suurepärane valik suurepärase kulu ja jõudluse suhtega.

3D NAND lihtsas arvuti uuendamises
3D NAND välklambiga SU650 on suurema tõhususe ja töökindlusega võrreldes 2D NAND SSD-dega, millel on parem kulu ja jõudlus.

Kiirem jõudlus
Nutikas SLC vahemällu salvestamise algoritm võimaldab NAND Flash mälul töötada ühetasandilises rakurežiimis ja suurendab jõudlust, aidates säilitada SU650 lugemis-/kirjutuskiirusi kuni 520/450 MB sekundis sujuvamaks ja kiiremaks alglaadimiseks, failide edastamiseks ja allalaadimiseks.

Täiustatud veaparanduskood
ECC (veaparanduskoodi) tehnoloogia toel suudab SU650 tuvastada ja parandada vigu, et tagada andmete terviklikkus ja aidata pikendada SSD eluiga. Selle MTBF (keskmine aeg rikete vahel) on kuni 2 miljonit tundi ehk 25% rohkem kui 2D. NAND SSD-d.

Tugevam, vaiksem ja töökindlam
SSD-de sees ei ole mehaanilist komponenti, seega on need paremad kui traditsioonilised kõvakettad, millel on suurem vastupidavus põrutus-, vibratsiooni- (1500G/0,5ms) ja äärmuslikele temperatuuridele (0°C–70°C). Need on ka täiesti vaiksed ja tarbivad väga vähe energiat, kaitstes samal ajal teie andmeid paremini.

Patenditud tarkvara – SSD Toolbox ja Migration Utility
Iga SU650 ostuga saab tasuta alla laadida ADATA SSD Toolboxi ja Migration Utility. SSD Toolbox võimaldab kasutajatel jälgida ja hallata SU650 draivi oleku, kulumistaseme ja eluea teabega. Migratsiooniutiliit on eriti kasulik kasutajatele, kes liiguvad HDD-lt SSD-le, kuna see on loodud kogu draivi, sealhulgas operatsioonisüsteemi sisu lihtsaks ja kiireks varundamiseks ja migreerimiseks.

SSD tööriistakast
SSD ToolBox tagab automaatselt, et teil on optimaalse jõudluse jaoks uusim püsivara ja see võimaldab jälgida draivi seisundit ja järelejäänud eluiga enesekontrolli, analüüsi ja aruandlustehnoloogia (SMART) atribuutide kaudu. Samuti võimaldab see jälgida praegust töötemperatuuri, võimsust ja kogu kasutatud ruumi.


ANDMED SU650. SSD maht: 2 TB, SSD kujutegur: 2,5", lugemiskiirus: 520 MB/s, kirjutuskiirus: 450 MB/s, andmeedastuskiirus: 6 Gbit/s, komponent: PC/sülearvuti

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles