Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ADATA 64GB, metall, USB 2.0, 6g

  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Adata
Kauba ID: 1634057
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sujuvalt ehitatud ja metallviimistlusega, mis katab tugeva tsingisulamist korpuse, annab UV210 USB-mälupulk stiilse lihtsuse ja vastupidavuse. Tänu täppisintegreeritud tehnoloogiale, korgita disainile ja suurele rihma kinnitusele pakub UV210 professionaalset esitlust ja kasutuslihtsust. Tänu atraktiivsele esteetilisele ja suure kaasaskantavusele on see palju enamat kui lihtsalt USB-mälupulk – see on teie igapäevaelu moekas aksessuaar!

Metallikvaliteet kaasaegses stiilis

UV210-l on liivapritsiga töödeldud metallviimistlus ja klanitud servad, mille tulemuseks on silmanähtavalt stiilne ja kvaliteetne isikuandmete salvestusseade. See on valmistatud tsingisulamist, muutes selle märkimisväärselt tugevamaks kui plastist USB-mälupulgad. Puudub ülemmäär, mida mööda panna, mis hõlbustab kasutamist, vähendab segadust ja sobib paremini dünaamilise linnaeluga. Muidugi on UV210 täiesti plug n play, juhivaba ja muretu. Lihtsalt ühendage, salvestage, jagage, eemaldage vooluvõrgust ja minge probleemideta.

Täiustatud COB-i tootmisprotsess

UV210 on valmistatud meie kiip-plaadi (COB) protsessi abil, mis suurendab vastupidavust ja kompaktsemat vormi. See on seega väga vastupidav veele, tolmule ja löökidele ning on loodud tagama ülima kvaliteedi ja töökindluse ning suure andmekaitse.

Lihtne disain

Lisasime UV210-le suure ja unikaalse kujuga rihmakinnituse, mis muudab failide ja sisu kaasaskandmise palju lihtsamaks, kinnitades selle kaelapaela, võtmehoidja või isegi kaelakee külge.
Omadused
Brändi nimi NÕEL
Brutokaal kinnitatud 0,01
Garantii 3
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84717070
HDMI liidese tüüp muud
Koduleht http://www.adata.com/
Kogus paki kohta 1
Kõrgus kinnitatud 0.8
Korpuse materjal Metallist
Laius kinnitatud 11.4
Maksimaalne lubatud tippvool 64
Netokaal (toode, kg) 0,009
Plug and Play Jah
Seadme liides USB-tüüp A
Sertifitseerimine RoHS, CE, FC
Sügavus kontrollitud 10
Toote kõrgus 0,45
Toote laius 1.22
Toote sügavus 3.9
Toote värv Beež
USB versioon 2.0
Цветная глубина в битах Ei

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles