Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Adapteri jaotur USB-C kuni 2x USB 3.0 + USB-C Orico, 5 Gbps, 0,15 m (Czarny)

Adapteri jaotur USB-C kuni 2x USB 3.0 + USB-C Orico, 5 Gbps, 0,15 m (Czarny)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1458854
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB-C kuni 2x USB 3.0 + USB-C jaoturi adapter Orico PWC2U-C3-015-BK-EP

Kas teie arvutil pole piisavalt porte? Orico PWC2U-C3-015-BK-EP jaotur aitab teil selle võimalusi laiendada! Seade on varustatud 3 pordiga (2x USB-A, 1x USB-C) ja võimaldab faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps. Saate sellega edukalt ühenduse luua, näiteks kõvaketta, hiire või klaviatuuriga. Adapter on ka ülimalt vastupidav – see kestab teid kaua.

Kiire failiedastus

Jaoturil on USB3.0 liides, mis võimaldab teil vajalikud failid edastada võimalikult lühikese aja jooksul. See pakub andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps (500 MB/s)! See tähendab, et te ei pea enam liiga kaua ootama, kuni teie fotod, dokumendid, videod või esitlused sihtkohta jõuavad. Seade ühildub ka USB2.0 standardiga tagasi.

Kuni 3 vaba porti

Laiendage oma arvuti võimalusi. Adapter on varustatud 3 USB pesaga (2x USB-A, 1x USB-C), kuhu saab ühendada näiteks mälukaardi, hiire või klaviatuuri. Täiustatud kiip tagab stabiilse ühenduse seadmete vahel – unusta viivitused!

Kvaliteetne töötlus

Adapter on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust, mis on kriimustuskindel. Tinatud vaskkaabel tagab tõhusa ja usaldusväärse töö ning vastupidav pistik tagab vähese kulumise. Jaoturil on ka sisseehitatud märgutuli, mis annab teile teavet selle tööoleku kohta. Lisaks on adapteri USB-pordid saanud täiendava kaitse kahjustuste eest.

Lai ühilduvus

Ärge kartke ühilduvusprobleeme. Jaotur töötab hõlpsalt selliste seadmetega nagu USB-draiv, hiir, klaviatuur, veebikaamera, mälukaardilugeja, lauaventilaator või printer. Lisaks töötab toode suurepäraselt Windowsi, Linuxi ja Mac OS operatsioonisüsteemidega. Lisaks peate tänu Plug&Play süsteemile selle arvutiga ühendama – draivereid pole vaja!

Bränd Oriko
Mudel PWC2U-C3-015-BK-EP
Värv Must
Sissepääs USB-C
Välju 2 USB-A porti, 1 USB-C port
Edastamise kiirus Kuni 5 Gbps
Kaabli pikkus 15 cm
Materjal ABS
Mõõtmed 92,9x30,6x19,5 mm
Ühilduvus Windows, Mac OS, Linux
Omadused
Portide arv 3

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles