Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Adapter USB-A või USB-C Baseus Ingenuity OTG (niebieski)

  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1456962
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Baseus Ingenuity USB-A–USB-C adapter

Baseuse väike USB-A (USB 3.1) USB-C adapter ühildub paljude seadmetega ja võimaldab faile edastada kiirusega kuni 10 Gbps. See võimaldab ka PD-kiirlaadimist (kasutades sobivat kaablit, müüakse eraldi). Seade on ülimalt vastupidav, kuid samas kompaktne – see võib alati käepärast olla.

Lai ühilduvus

Ütle piirangutega hüvasti. Ingenuity adapter ühildub enamiku populaarsete seadmetega. Näiteks USB-A pistik sobib ideaalselt arvutite, seinalaadijate, autolaadijate, USB-jaoturite ja toiteallikate jaoks. USB-C pesa võimaldab muuhulgas ühendada kiirlaadimiskaabli või kõvaketta korpuse.

Kiire laadimise võimalus

Teie laadijal on USB-A-port, kuid vajate USB-C-porti? Baseuse kaubamärgi adapter võimaldab teil selle probleemi lahendada! Selle abil saate hõlpsasti ühendada laadijaga (nt USB-C-kaabliga kiireks laadimiseks) ja laadida ühilduvaid seadmeid hetkega.

Kiire failiedastus

Kas edastate faile sageli seadmete vahel? Te ei pea enam lõputult ootama, kuni kõik fotod või dokumendid sihtkohta toimetatakse. Täiustatud USB 3.1 liides on kuni 20 korda kiirem kui USB 2.0. See tähendab, et saate nüüd faile edastada kiirusega kuni 10 Gbps!

Optimaalsed lahendused

Valige kõrgeim kvaliteet. Adapteril on vastupidav alumiiniumisulamist korpus, mis on vastupidav kahjustustele, kulumisele ja oksüdatsioonile. Seda eristab ka kiire ja tõhus soojuse hajumine. Lisaks on seadmel sisseehitatud täiustatud kiip, mis vastutab selle sujuva töö ning kiire ja stabiilse andmeedastuse eest.

Kerge ja kompaktne

Adapter on äärmiselt kerge, kompaktne ja kaasaskantav. See kaalub vaid 5,9 g ja mõõdud 14x22x8mm. See võib alati käepärast olla – asetage see lihtsalt seljakotti, rahakotti, taskusse või isegi rahakotti. Võtke see tööle või puhkusele ja kasutage selle funktsioone kõikjal, kus soovite!

Bränd Baseus
Mudel ZJJQ000103
Värv Sinine
Materjal Alumiiniumisulam
Edastamise kiirus Kuni 10 Gbps
Sissepääs USB-A
Välju USB-C
Kaal 5,9 g
Mõõtmed 14x22x8 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles