Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Adapter UGREEN PCIe 3.0 x4 do M.2 NVME

Adapter UGREEN PCIe 3.0 x4 do M.2 NVME
Laos
  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid Ugreen
Kauba ID: 1457002
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

UGREEN PCIe 3.0 x4 kuni M.2 NVME adapter

Suurendage oma arvuti võimalusi. UGREEN CM302 adapter võimaldab kasutada M.2 SSD-draive seadmetes, millel on PCIe 3.0 pesa. Nautige kiiret edastuskiirust kuni 32 Gbps, mängige probleemideta dünaamilisi mänge ja unustage süsteemi krahhid. Toodet iseloomustab lai ühilduvus ja sellel on LED-indikaator. Komplektis on ka adapteri paigaldamiseks vajalikud tööriistad.

Kiirendage oma arvutit

Kas teile tundub, et teie arvuti ei tööta piisavalt tõhusalt? Nüüd saate seda muuta! UGREEN-adapterit kasutades saate hõlpsalt paigaldada kiire M.2 SSD-draivi. Tänu sellele tagate muuhulgas edastuskiiruse kuni 32 Gbps – see tähendab, et 1 GB faile saab üle kanda umbes 7 sekundiga! Samuti muudab see mängude käivitamise kiiremaks. Samuti on võimalik mugavalt kasutada tarkvara nagu Photoshop – jätke hüvasti ootamatute süsteemitõrgetega!

Lai ühilduvus

Ärge muretsege ühilduvusprobleemide pärast. Adapteri saate hõlpsalt ühendada PCIe 3.0 / 2.0 / 1.0 x4, x8 ja x16 pesadega. Toode ühildub ka erineva suurusega SSD-draividega – 2230, 2242, 2260 ja 2280. Ühildub M ja B&M võtmetega, samuti NVMe PCIe protokolliga. Töötab suurepäraselt Windowsi, Linuxi ja Mac OS-iga (Windows ja Linux ei vaja draiverite installimist).

Ohutu ja tõhus töö

Naudi ohutut kasutamist ja ületamatut jõudlust. Adapter on konstrueeritud nii, et see võimaldab kiiret ja tõhusat soojuse hajumist. Nii et see ei kuumeneks üle. Sellel on ka kõrgetasemeline kondensaator, kullatud liides ja mitmeastmeline kaitsesüsteem. Kõik see tagab stabiilse ülekande ja muljetavaldavalt pika kasutusea.

Kasutajasõbralik

Adapteri paigaldamine pole liiga keeruline. Samuti saate hõlpsalt installida oma M.2 SSD. Komplekt sisaldab kõiki vajalikke tööriistu – te ei pea kartma, et millestki ilma jääb. Komplektis on muuhulgas Phillipsi kruvikeeraja, kruvid ja kronstein. Nende abiga saate seadme hõlpsalt paigaldada. Adapteril on ka LED-indikaator, mis annab teile teavet selle oleku kohta.

Tootja ROHELINE
Nimi PCIe to M.2 adapter
Kiirus Kuni 32 Gbps (NVME)
Toetatud süsteemid Windows, Mac OS, Linux
Mõõtmed 120 x 116,7 x 35,7 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles