Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Adapter Hub USB kuni 4x USB 3.0 Orico, 5 Gbps, 0,15 m (kahedalt)

Adapter Hub USB kuni 4x USB 3.0 Orico, 5 Gbps, 0,15 m (kahedalt)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1458851
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico PW4U-U3-015-WH-EP USB-4x USB 3.0 jaoturi adapter

Kas teie arvutil pole piisavalt porte? Orico PW4U-U3-015-WH-EP jaotur aitab teil selle võimalusi laiendada! Seade on varustatud 4 USB3.0 pordiga ja võimaldab faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps. Sellega saate edukalt ühendada kuni 2 kõvaketast, hiire või klaviatuuri. Adapter on ka ülimalt vastupidav – see kestab teid kaua.

Kiire failiedastus

Jaoturil on USB3.0 liides, mis võimaldab teil vajalikud failid edastada võimalikult lühikese aja jooksul. See pakub andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps (500 MB/s)! See tähendab, et te ei pea enam liiga kaua ootama, kuni teie fotod, dokumendid, videod või esitlused sihtkohta jõuavad. Seade ühildub ka USB2.0 standardiga tagasi.

Kuni 4 vaba porti

Laiendage oma arvuti võimalusi. Adapter on varustatud 4 USB pesaga, kuhu saab ühendada näiteks mälukaardi, hiire või klaviatuuri. Täiustatud kiip tagab stabiilse ühenduse seadmete vahel – unusta viivitused! Lisaks saab jaotur tänu suurele võimsusele toetada korraga kuni kahte 2,5-tollist SSD-draivi mahuga 1 TB.

Kvaliteetne töötlus

Adapter on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust, mis on kriimustuskindel. Tinatud vaskkaabel tagab tõhusa ja usaldusväärse töö ning vastupidav pistik tagab vähese kulumise. Jaoturil on ka sisseehitatud märgutuli, mis annab teile teavet selle tööoleku kohta. Lisaks on kaabli USB-pordid saanud täiendava kaitse kahjustuste eest.

Lai ühilduvus

Ärge kartke ühilduvusprobleeme. Jaotur töötab hõlpsalt selliste seadmetega nagu USB-draiv, hiir, klaviatuur, veebikaamera, mälukaardilugeja, lauaventilaator või printer. Lisaks töötab toode suurepäraselt Windowsi, Linuxi ja Mac OS operatsioonisüsteemidega. Lisaks peate tänu Plug&Play süsteemile selle arvutiga ühendama – draivereid pole vaja!

Bränd Oriko
Mudel PW4U-U3-015-WH-EP
Värv Valge
Sissepääs USB-A
Välju 4 USB3.0 porti
Edastamise kiirus Kuni 5 Gbps
Kaabli pikkus 15 cm
Materjal ABS
Mõõtmed 92,9x30,6x19,5 mm
Ühilduvus Windows, Mac OS, Linux
Omadused
Portide arv 4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles