Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Adapter Hub 6w1 Orico, HDMI 4K + 3x USB 3.0 + RJ45+ USB-C PD 100W

  • 40.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1456396
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico MC-U602P 6-ühes jaotur

Kas soovite oma arvutile või sülearvutile rohkem porte? Orico 6-in-1 kontsentraator rahuldab kindlasti teie vajadused! See on varustatud kuni 6 pordiga, nagu HDMI, RJ45, USB-C ja 3 USB3.0. See toetab 100 W PD kiirlaadimist ja suudab faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps. Samuti toetab see 4K videokuva. Sellel on ka lai ühilduvus.

Teie seadmete kiire laadimine

Te ei pea enam muretsema sülearvuti kokkujooksmise pärast, kui seda kõige vähem ootate! Orico multifunktsionaalsel jaoturil on USB-C port, mis toetab PD3.0 kiirlaadimist, mis võimaldab laadida valitud seadmeid kuni 100 W võimsusega.

Suurepärane 4K pildikvaliteet

Nüüd oma toas tunnete end nagu kinosaalis. Toote HDMI-port võimaldab saata telerisse 4K videot sagedusega 30Hz, et saaksid sarja järgmist osa hõlpsalt suurelt ekraanilt vaadata. Kristallselged pildid ja uskumatud detailid panevad teid oma lemmikfilme uuesti avastama.

Interneti takistamatu kasutamine

Nautige stabiilset ühendust võrguvideote vaatamisel, võrgumänge mängides või oma lemmikblogisid lugedes. Orico kaubamärgi jaotur on usaldusväärse andmeedastuse tagamiseks varustatud Gigabit Etherneti pordiga. Te ei pea enam muretsema ootamatute viivituste pärast, mis ei lase teil järgmist mängu võita!

Kiire failiedastus

Kas edastate faile sageli seadmete vahel? Orico Center aitab teid selles! Seadmel on 3 sisseehitatud USB3.0 porti, mis toetavad andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps ja ühilduvad paljude seadmetega. Nüüd saate kõik vajalikud failid kiiresti üle kanda!

Laiendage oma telefoni võimalusi

Kas soovite kuvada oma telefoni videot suurel ekraanil? Pole probleemi! Jaotur võimaldab ühendada Huawei Mate 40/P40 nutitelefoni teleri või ekraaniga, muutes töö või meelelahutuse palju lihtsamaks. Seade toetab ka OTG-funktsiooni.

Kerge, kaasaskantav, töökindel

Orico Hub on nii kerge ja kompaktne, et võib teiega kaasas olla peaaegu kõikjal. Saate selle hõlpsalt seljakotti või rahakotti panna ja tööle või ärireisile kaasa võtta. Ühildub ka enamiku USB-C-portidega varustatud seadmetega ning seda saab edukalt ühendada sülearvuti või Androidi nutitelefoniga.

Bränd Oriko
Mudel MC-U602P-GY-BP
Väljundliidesed HDMI, 3x USB3.0, RJ45, USB-C
Eraldusvõime (HDMI) 4K/30Hz
Kiip VL815
väljundvõimsus 100 W
Sisendliides USB3.0 USB-C
Materjal Alumiiniumisulam
Mõõtmed 103x45,5x15 mm
Värv Hall
Omadused
Portide arv 6

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles