Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Adapter Hub 4x USB 3.0 Orico

Adapter Hub 4x USB 3.0 Orico
Pole laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1459224
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

4x USB 3.0 jaoturi Orico adapter

Laiendage oma arvuti võimalusi ja muutke oma igapäevane töö lihtsamaks. Orico adapter on varustatud 4 USB-pordiga, nii et saate sellega ühendada kuni 4 seadet. Jaotur võimaldab teil ka faile edastada kiirusega kuni 5 Gbps ja sellel on lai ühilduvus. Lisaks on selle konstruktsioonis kasutatud vastupidavat alumiiniumisulamit, mis tagab selle vastupidavuse ja tõhusa soojuse hajumise.

Täiustatud disain

See praktiline jaotur on äärmiselt kerge ja kompaktne, mistõttu on seda lihtne tööle, ülikooli või raamatukokku kaasa võtta. See ei võta teie selja- või sülearvutikotis palju ruumi! Lisaks on seade valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mistõttu on see ülimalt vastupidav ja hajutab tõhusalt soojust, tagades selle stabiilse ja tõhusa töö!

Universaalne ühilduvus

Olenemata sellest, millist varustust te kasutate, muudab Orico adapter teie töö lihtsamaks peaaegu igas olukorras. Toode ühildub Windowsi, Mac OS-i ja Linuxiga. Selle kasutamiseks ühendage see lihtsalt arvutiga – te ei pea isegi täiendavaid draivereid installima. Hankige rohkem võimalusi ja suurendage oma töö efektiivsust!

Ühendage korraga kuni 4 seadet

Unustage probleemid, mis on seotud liiga väheste saadaolevate portidega sülearvutis. Orico adapteril on 4 USB-porti, mis tähendab, et saate sellega ühendada korraga kuni 4 seadet. Seade ühildub muuhulgas klaviatuuride, arvutihiirte, USB-mälupulkade, printerite ja graafikatahvelarvutitega. Võimalused on tõesti tohutud!

Kiire failiedastus

Nüüd saate kõik vajalikud fotod ja videod kiiresti seadmete vahel üle kanda. Orico adapter pakub andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps (USB 3.0 pordi kaudu)! See tähendab, et 1 GB failide edastamiseks kulub vaid umbes 3 sekundit. Ei mingit lõputut ootamist!

Muljetavaldav esitus

Ärge laske riistvara jõudluse probleemidel oma tõhusust mõjutada. Orico adapteril on sisseehitatud IC-kiip, mis tagab selle sujuva ja stabiilse töö isegi siis, kui sellega on ühendatud rohkem seadmeid. Veelgi enam, toode on optimeeritud hiire ja klaviatuuri kasutamiseks, nii et te ei pea muretsema viivituse või ühenduse probleemide pärast.

Bränd Oriko
Nimi USB-jaotur
Mudel AH-A13-GY-BP
Värv Hall
Sissepääs USB-A
Välju USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 3
Edastamise kiirus USB 3.0: kuni 5 Gbps;
USB 2.0: kuni 480 Mbps;
Materjal Alumiiniumisulam
Mõõtmed 88x15x7,5 mm
Kaabli pikkus 150 mm
Omadused
Portide arv 4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles