Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Adapter Hub 4w1 Orico 4x USB 3.0 + kaabel USB-A 3.0 (1 m)

Adapter Hub 4w1 Orico 4x USB 3.0 + kaabel USB-A 3.0 (1 m)
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1455435
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kompaktne ja mitmekülgne

Muutke oma töö lihtsamaks ja tõhusamaks. Lihtne, kuid intuitiivne disain võimaldab paigaldada HUBi monitorile, lauale või mujale, mis on meile mugav ja parandab meie igapäevast tööd. See lahendus on ideaalne, kui teil pole palju lauaruumi, kuid soovite siiski ühendada mitu mälupulka või tarvikuid. USB 3.0 liides vastutab kiire andmeedastuse eest kiirusel kuni 5 Gbps. Materjalid, millest adapter on valmistatud, kaitsevad kahjustuste ja ülekuumenemise eest.

Neli USB 3.0 porti.

Töötage tõhusalt ja vastake käskudele välkkiirelt. Liides 3.0 on kuni kümme korda kiirem kui eelmine versioon 2.0 ja edastab andmeid kiirusega kuni 5 Gbps. Ärge piirake oma võimalusi ja keskenduge kiirusele.

Multitegumtöö

USB-pordid võimaldavad teil toetada praktiliselt kõiki süsteeme või seadmeid. Ühendage lihtsalt õige kaabel või seade ja alustage. Telefonide laadimine? Videote kopeerimine mälupulgalt? Töötajate andmed? Või võib-olla vanast telefonist üle kantud failid? Saate seda kõike teha ühe seadmega.

Lihtne paigaldus

Seade ei vaja draivereid ega spetsiaalset tarkvara. Lihtsalt ühendage see arvutiga ja oletegi valmis! Teil on juba juurdepääs kõikidele seadmega ühendatud failidele ja dokumentidele. Võite minna tööle või nautida oma lemmikmeelelahutust.

Kõrgeim kvaliteet

Rummu on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mis tagab tõhusa ja kiire soojuse hajumise ning materjalid, millega see on kaetud, pakuvad täielikku kaitset ülekuumenemise või failide juhusliku kustutamise eest.

Mudel MH4PU-SV-BP
Liides 4 USB 3.0 porti
Toetatud süsteemid Windows/Mac/Linux
Mõõtmed 89 x 46 x 23 mm
Omadused
Portide arv 4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles