Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Adapter 6w1 Dudao A15S USB-C ja 3x USB, 1x USB-C, SD/TF (szary)

Adapter 6w1 Dudao A15S USB-C ja 3x USB, 1x USB-C, SD/TF (szary)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1458645
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Adapter 6in1 Dudao A15S USB-C kuni 3x USB, 1x USB-C, SD/TF (hall)

Kas teie sülearvutil pole piisavalt porte? Nüüd pole see probleem! Adapter on varustatud sisenditega: 3x USB, 1x USB-C, SD/TF, nii et saate sellega ühendada näiteks klaviatuuri, hiire, mälupulga jne. Lisaks pakub see andmeedastuskiirust kuni 5 Gbps (USB 3.0) ja 60 W PD laadimine. Lisaks muudab selle kerge ja kompaktne disain hõlpsaks hoiustamise ning alumiiniumkonstruktsioon tagab vastupidavuse ja hoiab ära ülekuumenemise.

Kiire laadimine

Nautige oma seadmete kohest laadimist! Dudao adapter toetab PD 2.0/3.0 kiirlaadimisprotokolle, nii et te ei pea enam lõputult ootama oma nutitelefoni laadimist. Märkus. Kiirlaadimise funktsiooni kasutamiseks vajate laadijat, mis toetab ülaltoodud protokolle.

Kiire andmeedastus

Veel üks Dudao A15S eelis on see, et see suudab faile edastada kiirusega 5 Gbps (kui kasutate USB 3.0 porti). Lisaks saate samal ajal andmeid kopeerida ja oma seadet laadida. Lisaks on adapter varustatud SD-kaardiga. /TF ja võimaldab lugeda andmeid mõlemalt kaardilt korraga.

Läbimõeldud disain

Adapteri vastupidav disain ja alumiiniumi kasutamine tagavad stabiilse töö ilma häireteta ja vastupidavuse ülekuumenemisele. Veelgi enam, kerge ja kompaktne disain tähendab, et toote transportimine ja ladustamine ei valmista teile probleeme. Lisaks ühildub A15S Windowsi, Mac OS-i ja Linuxiga.

Tootja Dudao
Mudel A15C
Värv hall
Kaabli pikkus 15 cm
Materjal alumiiniumist
Ühilduvus Windows, Mac OS, Linux
Sisendport USB-C
Väljundpordid 3x USB, 1x USB-C, SD/TF
Omadused
Portide arv 6

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles