Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Adapter 11w1 Blitzwolf BW-TH8 Hub USB-C

Adapter 11w1 Blitzwolf BW-TH8 Hub USB-C
Laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1455581
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Blitzwolfi dokkimisjaam on teie viis mugavalt töötada

Blitzwolfi universaaldokk pakub veelgi rohkem võimalusi. 11 multifunktsionaalset porti, nagu USB 3.0, USB-C, HDMI ja 3,5 mm helipesa, pakuvad võrratut mitmekülgsust. Seadet saate kasutada ka seadmete kiireks laadimiseks või SD- ja microSD-kaartide adapterina. Täiendavad eelised on vastupidav konstruktsioon, tasku suurus ja kaasaskantavus.


Lai ühilduvus

Seade ühildub kõigi USB-C-sisendiga seadmetega. Saate need hõlpsasti ühendada oma MacBooki ja paljude teiste Windowsi või Linuxiga sülearvutimudelitega. Saate seda kasutada ka paljude nutitelefonidega.


Laadige failid kohe üles

2 USB 3.0 porti pakuvad andmeedastuskiirust kuni 5 GB/s ja 2 USB 2.0 porti andmeedastuskiirust kuni 480 MB/s. Kopeerige muusikat, filme, fotosid või dokumente oma kaasaskantava draivi ja teie valitud seadme vahel kiiresti – säästke Blitzwolfi abil väärtuslikku aega. Samuti saate USB-portidesse ühendada selliseid seadmeid nagu hiir, printer või kõlar.


Vaata filme nagu kinos

Vaadake filme suurelt ekraanilt peaaegu kinokvaliteedis. HDMI-port toetab 4K 30Hz videoedastust. Lülitage lihtsalt sisse oma lemmikfilm ja nautige äärmiselt nauditavat vaatamiskogemust.


Töötage ilma katkestusteta

Ühendage Etherneti kaabel dokkimisjaamaga ja nautige kiire ja usaldusväärse ühenduse eeliseid. Seade toetab edastuskiirust kuni 1000 MB/s, võimaldades töötada usaldusväärselt ja tõhusalt igas olukorras.


Kasutage SD- ja microSD-kaarte

Kas vajate failide jaoks veelgi rohkem ruumi või soovite seadmete vahel veelgi rohkem andmeid edastada? Kasutage Blitzwolfi dokkimisjaama SD- või microSD-kaartide adapterina. Seade võimaldab edastada fotosid, videoid või dokumente kiirusega kuni 480 MB/sek.



Seadmete kiire ja turvaline laadimine

Saate dokki kasutada ka universaalse USB-C laadijana, mis toetab PD kiirlaadimist kuni 100 W. Tõhusaks laadimiseks ühendage see toiteallikaga ja seejärel oma valitud seadmega – sülearvuti või nutitelefoniga. ja ohutu toiteallikas. Jaam on varustatud keeruka turvasüsteemiga, mis kaitseb mitte ainult seda, vaid ka sellega ühendatud seadmeid. Seadmed on tõhusalt kaitstud lühise, ülekoormuse ja ülekuumenemise eest. Tänu sellele saate alati nautida täiesti turvalist ja mugavat tööd.


Ajatu disain

Seadme metallkorpus muudab selle tugevaks ja vastupidavaks. Libisemisvastane silikoonpadi suurendab selle stabiilsust, nii et te ei pea enam muretsema, et jaam liigub kontrollimatult teie laua pinnale või sealt maha. Stiilne hall värv ja voolujooneline kuju annavad sellele elegantse ja mitmekülgse iseloomu. Tasku suurus ja kerge kaal (52 g) muudavad selle praktilise seadme hõlpsaks kõikjale kaasaskandmiseks.

Spetsifikatsioon


Direktor Blitzwolf
Mudel BV-TH8
Andmeedastuskiirus 2,0/3,0 480 Mbps / 5 Gbps
VGA 1080p @ 60Hz
Traadi pikkus 16 cm
Net RJ45: 1000 Mbps
Suurus 95 x 45 x 11 mm
Sadamad 2 USB 3.0 porti, 2 USB 2.0 porti, 1 SD kaardi port, 1 Micro SD port, 1 HDMI port, 1 VGA port, 1 tüüpi C/F port, 1 RJ45 port, 1 3,5 mm port Audio port

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles