Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Acer X27U arvutimonitor 68,6 cm (27 tolli) 2560 x 1440 pikslit Wide Quad HD must

  • 988.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 329.66 €
Kaubamärgid Acer
Kauba ID: 1877909
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Perfection määratleb Predator X27U WQHD OLED-ekraani. See on täis uusimat tehnoloogiat, kõrget värskendussagedust (240 Hz), madalat pikslite reaktsiooniaega (0,01 ms) ja AMD FreeSync™ Premiumi kaadrite sünkroonimisvõimet.

OLED ON KÕIK ERINEV
Kas olete kunagi näinud OLED-i töös? Need on värvidest nii erksad, et võite lihtsalt kahtluse alla seada tegelikkuse. Image Retention Refresh lisamine aitab vältida ka sissepõlemist. Nautige kauem.

AMD FREESYNC™ PREMIUM1
Väärite sujuvat mängimist koos HDR-i hiilgava pikslikvaliteediga ja see on AMD FreeSync™ Premium tehnoloogia eesmärk.

KIIRE 240HZ VÄRSKENDUS
Kui soovite sujuvat mängimist naeruväärsel kiirusel, olete 240 Hz värskendussagedusega jõudnud õigesse kohta. Muutuva värskendussagedusega.

0,01 MS PIKSLI VASTUS
0,01 ms pikslite reageerimisaeg hoiab teie seansid sujuvana, katkematuna ja võrreldamatuna – vähese või üldse mitte varjundiga.

SISSE PANEMA
Kas striimite? Kas teil on lisaks arvutile mitu konsooli ja soovite, et need oleksid kõik korraga ühendatud? Kasutage ühte klaviatuuri ja hiire komplekti ning vahetage sujuvalt KVM-lülitiga.

VISIONCARE 2.0: TECH FOR THE EYES
Eyesafe® 2.0 sertifikaadid ja Acer VisionCare™ 2.0 sisaldavad funktsioone, mis vähendavad sinist valgust ja silmade pinget, et tagada mugavam vaatamiskogemus.

BLUELIGHTSHIELD PRO1
Tõelised vähese sinise valgusega paneelid tagavad moonutusteta värvid ja nihutavad ekraani sinise valguse tipu vähem ohtlikule vahemikule.

VÄÄRETU
Flickerless välistab kahjuliku ekraani virvenduse, kaitstes teie silmi kahjustuste eest ja tagades meeldiva vaatamiskogemuse.

COMFYVIEW + VÄHE DIMMIMINE
Pimestamisvastane matt tagab, et ekraan on alati silmadele kerge, samal ajal kui madala hämardamise tehnoloogia võimaldab kuni 15% tumedamat heledust.
Acer X27U. Ekraani diagonaal: 68,6 cm (27"), Ekraani eraldusvõime: 2560 x 1440 pikslit, HD-tüüp: Wide Quad HD, Reaktsiooniaeg: 0,01 ms, Natiivne kuvasuhe: 16:9, Vaatenurk, horisontaalne: 178°, Vaatenurk, vertikaalne: 178° Sisseehitatud USB-jaotur, kõrguse reguleerimine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles