Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Acefast A17 seinalaadija, 65 W GaN + USB-C kaabel (must)

Acefast A17 seinalaadija, 65 W GaN + USB-C kaabel (must)
Laos
  • 58.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.66 €
Kaubamärgid Acefast
Kauba ID: 1458505
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Acefast A17 65 W GaN Smart Hub seinalaadija (must)

Acefast A17 seinalaadija laeb teie seadmeid maksimaalse võimsusega 65 W. See toetab mitut kiirlaadimisstandardit ja võimaldab andmeedastust kiirusega 10 GB. Sellel on 3 sisseehitatud porti - HDMI, USB-C ja USB-A. See on valmistatud GaN-tehnoloogia abil ja tagab kasutamise ajal kõrge ohutuse. Lisaks on komplektis kaasas 1,8-meetrine USB-C kuni USB-C kaabel.

Lai valik võimalusi

Seade on varustatud 3 praktilise pordiga, mis on kasulikud peaaegu igas olukorras. USB-C port sobib ideaalselt seadmete kiireks laadimiseks, aga ka koheseks andmeedastuseks seadmete vahel. USB-A-ga saab omakorda lisaks laadimisele ühendada hiire, klaviatuuri või mälupulga. HDMI-port võimaldab saata videot teleriekraanile.

Kiire laadimise tehnoloogia

Säästke oma väärtuslikku aega! Acefast AC laadija toetab Power Delivery, Quick Charge 3.0, AFC ja FCP kiirlaadimisprotokolle. Nii saate oma nutitelefoni või tahvelarvuti kiiresti laadida. Lisaks on sellel kaks sisseehitatud USB-porti, nii et saate korraga laadida kahte seadet. Lisaks on karbis kaasas 1,8-meetrine USB-C kaabel, nii et saate telefoni laadimise ajal vabalt kasutada.

Vahetu andmeedastus

Laadija võimaldab teil andmeid seadmete vahel üle kanda kiirusega kuni 10 GB – edastage suuri faile lihtsalt ja kiiresti. Nautige meeletut kiirust ja kandke oma lemmikfotod või -videod telefonist arvutisse!

Ühildub paljude seadmetega

Toode on laialdaselt ühilduv ja sellega saab hõlpsasti laadida enamikke populaarseid seadmeid. Saate hõlpsasti toita oma Android-nutitelefoni või -tahvelarvutit, iPhone'i, erinevate kaubamärkide sülearvuteid või isegi oma Nintendo Switchi konsooli.

Ohutu kasutamine

Laadija komponendid on valmistatud uuendusliku GaN tehnoloogia abil, tänu millele tagab seade veelgi tõhusama töö ja kulutab vähem energiat. Laadija on tõhusalt kaitstud ülekoormuse, ülekuumenemise, ülelaadimise, ülepinge ja elektrostaatilise laengu eest.

Kaasas

  • Vahelduvvoolu laadija Acefast A17
  • USB-C kuni USB-C 100 W kaabel
Mudel A17
Värv Must
Koguvõimsus 65 W
Sissepääs 100-240 VAC, 1,5 A, 50/60 Hz
Välju USB-C: max. 60 W
USB-A: 5W, 5V/1A max.
HDMI port 4K/HD 3840 x 2160/60 Hz
Edastamise kiirus 10 GB
Materjal PC
Mõõtmed 96,8 x 31,7 x 51,9 mm
Kaal 135 g
Sertifikaadid PSE, FCC, UL
Kaabli pikkus 1,8 m
Säilitustemperatuur -20°С kuni 40°С

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles