Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

65 iiWare11, Android 13, 50-punktiline PureTouch IR+ nullühendusega, 3840 x 2160, UHD IPS-paneel, mitme ekraaniga ekraan

65 iiWare11, Android 13, 50-punktiline PureTouch IR+ nullühendusega, 3840 x 2160, UHD IPS-paneel, mitme ekraaniga ekraan
Laos
  • 1 702.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 567.66 €
Kaubamärgid Iiyama
Kauba ID: 1795623
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Iiyama TE6514MIS-B1AG, mis inspireerib kaasahaaravat koostööd hariduses ja ettevõtluses, on hübriidne interaktiivne lahendus, mis võimaldab teil sujuvalt 4K-s märkmeid teha ja mis tahes allikast ekraanil kuvatavat sisu juhtida.

Sellel PureTouch-IR+ 50-punktilisel puuteekraanil koos iiWare 11-ga (Android 13 OS) on märkmed, brauser, pilvdraiv ja võimalus asjakohaste rakenduste külglaadimiseks. Täiendavate USB-C-ühendustega ekraan toetab ühe pordi kaudu uusimat video-, heli- ja puutesignaali ning võimaldab laadida seadet 100 W võimsusega. Võite olla kindel, et olenemata sellest, milline on teie Interaktiivne püüdlus, on iiyamal just teie jaoks mõeldud lihtsustatud lahendus.

Sellest 65-tollisest puuteekraanist saab väga isikupärastatud seade, millel on uus Android 4K liides (iiWare 11), millel on kasutajaprofiilid lihtsaks sisselogimiseks ja juurdepääsuks teie enda kohandatud menüüle ja pilvedraividele. Kasutage 65-tollise VA paneeli pakutavat paindlikkust ja selgust, pakkudes elavaid, üksikasjalikke ja kvaliteetseid pilte kõikjal klassis või koosolekuruumis. Pimestamisvastane kate vähendab drastiliselt ümbritsevat peegeldust suure eredusega keskkondades, ilma et see kahjustaks pildi teravust ja selgust.

Kvaliteetne sisseehitatud 8 massiivi mikrofon ja võimsad kahesuunalised kõlarid toetavad konverentside konfiguratsioone ning meie 500 Hz kaadrisagedusega puuteandur tagab sujuvaima ja kiireima puutereaktsiooni, mida eales nähtud on lisatud puutefunktsioonidega, nagu kahekordne peopesa tagasilükkamine ja antibakteriaalsed pliiatsid, mis tagavad turvalisuse mitu kasutajakeskkonda. Salvestage oma märkmed ja ekraanil kuvatav sisu hõlpsalt otse USB-seadmesse, 64 GB sisemällu või valitud pilveseadmesse.

Uus Multi-Screen Display funktsioon võimaldab teil ühendada mitu ekraani ja käivitada nii palju erinevaid rakendusi, kui vajate kahe- ja kolmekuvari integreerimiseks suurtes ruumides, nagu loengu-amfiteatrid ja suured koosoleku-/nõupidamisruumid.

Jagage, voogesitage ja redigeerige sisu mis tahes seadmest otse ekraanil ja vastupidi, et muuta oma meeskonna koosolekud või õppetunnid lihtsaks, kiireks ja sujuvaks interaktiivseks seansiks kaasasoleva WiFi-mooduliga (OWM002), kasutades rakendust iiyama Share või EShare.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles