Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

4smarts UltiMag liitiumpolümeer (LiPo) 5000 mAh juhtmevaba laadimine, süsinik

  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid 4smarts
Kauba ID: 1762434
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kaasaskantav: kui pistikupesa pole saadaval, varustab see akupank teie mobiilseadmeid uue energiaga – olenemata sellest, kus te viibite. See veenab oma hea hinna ja kvaliteedi suhte ning kompaktse disainiga. Laadige oma nutitelefoni, kõrvaklappe ja muid mobiilitarvikuid nutikalt ja kiiresti.
Samaaegselt: UltiMag Lucid võimaldab teil laadida isegi kahte seadet paralleelselt. Näiteks saate juhtmevabalt laadida nutitelefoni ja samaaegselt teist seadet või TWS-peakomplekti.
Täisvõimsus: 5000 mAh abil saate oma nutitelefoni kuni 2 korda täielikult laadida, enne kui akupank ise laadima peab. 5 intelligentset LED-indikaatorit näitavad aku järelejäänud mahtuvust.
Intuitiivne: laadige mis tahes qi-toega nutitelefoni ilma kaablita vaevata. Sisseehitatud juhtmevaba laadimispadi pakub kiireks laadimiseks kuni 15 W väljundvõimsust. Lihtsalt hoidke seadme tagakülge vastu laadimisplaati ja laadimine algab automaatselt. Te ei pea enam kaablit kaasas kandma.
UltiMag: laadimispinnale integreeritud magnetid tõmbavad teie MagSafe'iga Apple iPhone'i õigesse asendisse ja hoiavad seda täpselt laadimispooli kohal. See tagab alati optimaalse laadimisvoolu ülekande. Tänu kaasasolevatele UltiMagi rõngastele pole optimeeritud juhtmevaba laadimine võimalik ainult Apple'i telefonidega. UltiMag-adapteriga saate MagSafe'i süsteemi ka teiste qi-toega nutitelefonide jaoks tagantjärele paigaldada. Lihtsalt kleepige see õigele kõrgusele oma Android-seadme korpuse külge ja kogege ka siin parimat võimalikku laadimisjõudlust.
Kahesuunaline: Powerbankil on USB-C port, mis sobib nii powerbanki enda laadimiseks kui ka nutitelefonide laadimiseks USB-C kaabli kaudu. See toetab kõiki populaarseid kiirlaadimisprotokolle. Laadige oma seadmeid Qualcomm Quick Charge 3.0, Samsung Adaptive Fast Charge või USB Power Delivery abil kiiresti!
Reisivalmidus: tänu oma väiksusele on UltiMag Lucid ideaalne liikvele ja reisile kaasa võtmiseks. Korpus on vaid 14 mm paksune, seega mahub see ka kõige rahvarohkemasse kohvrisse. 5000 mAh aku mahutavusega UltiMag Lucid sobib ka lennureisiks. Reisige oma Samsung Galaxy jaoks pikema aku kestusega või iPhone 14 jaoks lisavõimsusega.
Nutikas: intelligentne laadimise katkestamine vähendab energiatarbimist ja säästab akut.
Ohutu: kasutame ainult sertifitseeritud elemente ja lühisekindlat laadimiselektroonikat koos ülelaadimis- ja sügavlahenduskaitsega. Samuti testitakse iga üksikut akupanka mitu korda enne tarnimist.4smarts UltiMag. Aku mahutavus: 5000 mAh, Aku tehnoloogia: Liitiumpolümeer (LiPo), Kiirlaadimise tehnoloogia: Adaptive Fast Charging, Quick Charge 3.0. C-tüüpi USB-portide arv: 1. Juhtmeta laadimine. Väljundvool: 2,5 A. Toote värvus: Carbon

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles