Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

4smarts 540954 USB-kaabel 3 m USB 2.0 USB C Valge

  • 42.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.33 €
Kaubamärgid 4smarts
Kauba ID: 1875676
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
100 W VÕIMSUS LABAB ISEGI MÄRKUSÕHKUID

Meie USB-C-kaabel pakub Power Delivery funktsiooni, millega saab laadida isegi märkureid, mille võimsus on kuni 100 vatti. See võimaldab teil kiiresti ja usaldusväärselt toita kõiki USB-C toega seadmeid vaid ühe kaabliga. Saate oma nutitelefone, tahvelarvuteid ja isegi energiamahukaid sülearvuteid laadida hetkega, ilma väärtuslikku aega raiskamata. Meie kaabli kõrge jõudlus ei taga mitte ainult tõhusat laadimiskiirust, vaid tagab ka teie seadmete kiire kasutusvalmis. Tüütu laadimise ootamine on minevik. See kaabel sobib suurepäraselt neile, kes kasutavad erinevaid USB-C seadmeid ning otsivad paindlikkust ja mugavust. Tänu võimalusele tarnida kuni 100 vatti sülearvuteid, on see üks kõige mitmekülgsemaid kaableid turul. Kui soovite oma seadmeid kiiresti ja usaldusväärselt laadida, on meie USB-C-kaabel ideaalne valik.

DIGITAALNE LAADIMISE NÄIDIK

DigitCord pole mitte ainult võimas, vaid ka intelligentne. Tänu digitaalsele laadimisnäidikule saate jälgida jooksvat voolu reaalajas. See tähendab, et näete täpselt, kui palju voolu teie seadmetesse laadimise ajal voolab. See reaalajas jälgimine on äärmiselt praktiline, kuna aitab teil laadimisprotsessil silma peal hoida. Saate igal ajal vaadata, millal teie seadmete laadimisolek muutub, või hinnata järelejäänud laadimisaega. See annab teile kindluse, et teie seadmed on optimaalselt laetud ja teid ei oota ebameeldivad üllatused. See muudab teie seadmete laadimise võimalikult lihtsaks ja laadimiskogemuse veelgi mugavamaks

KIIRE ANDMEEDASTUS 480 MBPS-iga

Lisaks erakordsele laadimisvõimele pakub meie DigitCord ka muljetavaldavat andmeedastuskiirust 480 Mbps. See tähendab, et saate faile ja andmeid seadmete vahel välkkiirelt edastada. See kiire andmeedastuskiirus on eriti kasulik, kui soovite teisaldada suuri faile, nagu videod, fotod või dokumendid. Meie kaabli abil saate seda teha kiiresti ja ilma pikkade ooteaegadeta. Aeglase andmeedastuse ootamise asemel saate töötada tõhusamalt ja oma aega paremini kasutada. Kiire andmeedastuse ja 3-meetrise kaabli pikkuse kombinatsioon muudab meie USB-C kaabli mitmekülgseks kaaslaseks, mis on kasulik mitmesugustes rakendustes.

ERITI VASTUPIDAVAD JA KAITSEVAD KOHTASÕBRAD PIstikud

Laadimiskaableid kasutatakse sageli intensiivselt ja need kuluvad kiiresti. Seetõttu oleme võtnud kasutusele erinevaid meetmeid, et meie DigitCord kaua kestaks. Mõlema pistiku murdumiskaitse hoiab ära kaabli purunemise, mis võib tekkida sagedase painde tõttu. See tähendab, et see talub igapäevase kasutamise pingeid ja pingeid. Punutud kaablikate on valmistatud kvaliteetsest nailonist ja pakub täiendavat kaitset kulumise ja kahjustuste eest. Kui kasutate seadet kaitsekattes, võib tavaliste pistikute ühendamine olla keeruline, kuna need ei pruugi kaane väljalõigetesse mahtuda. See võib olla masendav ja põhjustada selle, et peate iga kord, kui soovite oma seadet laadida, ümbrise eemaldama. Meie ümbrissõbralikud pistikud on loodud nii, et need sobiksid hõlpsalt enamiku korpustega, ilma et peaksite korpust eemaldama. See mitte ainult ei säästa aega, vaid pikendab ka teie korpuse eluiga, kuna te ei pea seda nii sageli eemaldama.

4smarts 540954. Kaabli pikkus: 3 m, Ühendus 1: USB C, Pistik 2: USB C, USB versioon: USB 2.0, Maksimaalne andmeedastuskiirus: 480 Mbit/s, Toote värv: Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles