Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

4smarts 540644 toitepistiku adapter Universaalne valge

  • 58.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.66 €
Kaubamärgid 4smarts
Kauba ID: 1808224
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
VALMIS MAAILMA KASUTAMISEKS
Meie kompaktne 2-pooluseline 20 W laadija on ideaalne lahendus maailmas reisimiseks. NOMAD 20W saab kasutada nii USA-s, Austraalias, Suurbritannias, Jaapanis ja enamikus Euroopa riikides kui ka kogu maailmas.

MULTIFUNKTSIONAALNE
Meie reisilaadija suudab korraga laadida kuni 2 USB-A seadet ja ühte USB-C seadet. Universaalsesse reisipistikusse (kuni 2500W, 10A) saab ühendada ka lisaseadme. Meie Nomad 20W reisilaadija sobib peaaegu kõikidele seadmetele, mida reisil kasutate, nt mobiiltelefonid, tahvelarvutid, kaamerad, toitepangad jne. Loomulikult saate seda kasutada ka hea USB-laadimisjaamana kodus, kui te ei ole Reisimine.

KOMPAKTNE JA OHUTU
Tavaliste laadijate puhul läheb palju energiat soojusena kaotsi. Seda on tunda ka siis, kui puudutate laadijat ja see läheb kuumaks. Tänu integreeritud GaN-tehnoloogiale on meie reisilaadija NOMAD 20W soojuskadu oluliselt vähendatud. See tasub end pikas perspektiivis ära. Meie NOMAD 20W on kompaktse suuruse ja väikese kaaluga, nii et see mahub hõlpsasti igasse kohvrisse või seljakotti. Meie laadija on varustatud 10A kaitsmega. See kaitseb pistikupessa ühendatud seadmeid. Lisaks on laadija korpusesse integreeritud spetsiaalne lahter varukaitsme jaoks.4smarts 540644. Pistiku pistiku tüüp: Universaalne, Pistikupesa tüüp: Universaalne, Ühendus 1 kujutegur: Sirge. Laius: 95 mm, Sügavus: 105 mm, Kõrgus: 55 mm. Pakendi kaal: 180 g, Pakendi tüüp: Rippkast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles