Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

40 W juhtmevaba kõlar RGB valgustusega Joyroom JR-MW02

40 W juhtmevaba kõlar RGB valgustusega Joyroom JR-MW02
Laos
  • 62.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460582
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

40 W juhtmevaba kõlar RGB valgustusega Joyroom JR-MW02.

Kas otsite kõlarit, mis hämmastab mitte ainult oma ainulaadse heli, vaid ka välimusega? Joyroom JR-MW02 abil on see võimalik! Hämmastav helivõimsus ja värviline RGB-valgustus loovad unustamatu atmosfääri igaks sündmuseks. Lisaks on sellel kõlaril suur aku, mis võimaldab tal töötada mitu tundi.

Rõõmutuba/JR-MW02-RGB/7

Unustamatu kogemus

40 W kõlar hämmastab teid stereoheliga, mida rõhutab värelev RGB valgustus. Lisaks saate valida kuni 9 valgustusrežiimi, mida saab hõlpsasti kohandada vastavalt oma vajadustele ja eelistustele. Nautige kodus filmilikku heli.

Rõõmutuba/JR-MW02-RGB/4

Juhtmeta ühendus

Joyroomi kõlariga saate kuulata muusikat nii, nagu teile meeldib, kuna sellel on mitu ühenduvusvõimalust. Bluetooth 5.0 kaudu saate kasutada SD-kaarte, USB-mäluseadet, AUX-ühendust või juhtmevaba ühendust. Lisaks unustage katkendlikud ülekanded. Juhtmevaba ühendus Joyroom kõlariga on kiire ja stabiilne kuni 10 meetri kaugusel!

Rõõmutuba/JR-MW02-RGB/3

Veekindel

Joyroomi kõlari disainimisel on peetud silmas mugavust, mistõttu on see IPX5 veekindel. Lisaks on sellel ka silikoontihendid, mis kaitsevad veepritsmete eest. Tänasest saad oma kõlarit turvaliselt kasutada!

Rõõmutuba/JR-MW02-RGB/1

Suur aku

Joyroomi kõlarit eristab selle suur 2400 mAh aku. Tänu sellele võib kõlar töötada lausa 6 tundi! Veelgi enam, ärge muretsege, kui selle toide saab otsa: saate selle hõlpsalt laadida vaid 4 tunniga!

Rõõmutuba/JR-MW02-RGB/6

Kasutusmugavus

Joyroomi kõlar on varustatud mugava käepidemega, mis muudab selle transportimise lihtsaks. Lisaks on see seade vastupidav ja stabiilne, kuna see on valmistatud vastupidavast materjalist. Samal ajal on selle kasutamine väga lihtne ja lihtne. Kõik juhtnupud asuvad veeru ülaosas, et teil oleks võimalikult mugav.

Rõõmutuba/JR-MW02-RGB/5
Direktor Joyroom
Mudel JR-MW02
Bluetoothi versioon 5.0
Sagedusreaktsioon 10Hz ~ 16kHz
Kõlari tundlikkus 85 ± 3 dB
Aku mahutavus 7,4 V / 2400 mAh
Takistus 4 ± 15%
Hinnatud jõud 20 W x 2
Töötunnid OKEI. 6 tundi
Ooteaeg OKEI. 24 tundi
Laadimisaeg OKEI. 4 tundi
Mõõtmed 390×195×155 mm
Materjal ABS + silikoon
Neto kaal 2450 g
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles