Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

3in1 Qi induktiivne laadija koos Acefast 15W E15 alusega (valge)

3in1 Qi induktiivne laadija koos Acefast 15W E15 alusega (valge)
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Acefast
Kauba ID: 1459850
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Induktiivne Qi laadija Acefast 15W E15 3-in-1 koos alusega (valge)

Saate üheaegselt juhtmevabalt laadida kuni 3 seadet. Acefast E15 induktiivne laadija võimaldab teil üheaegselt laadida nutitelefoni, nutikella ja juhtmevabasid kõrvaklappe. See annab kuni 15 W võimsust ja tagab ohutu kasutamise. Sellel on ka lai ühilduvus. Toode võib toimida ka alusena.

Laadige korraga 3 seadet

Enam ei pea te kõrvaklappide, telefoni ja nutikella laadimiseks kasutama 3 erinevat laadijat. E15-ga saate neid kõiki korraga laadida! Lisaks on toote koguvõimsus 15 W, mis tähendab, et te ei pea liiga kaua ootama, kuni teie seadmed on kasutusvalmis.

Ohutu kasutada

Tänu nutikale kiibile võimaldab laadija mitte ainult kiiret, vaid ka turvalist laadimist. Ärge kartke kahjustada sellele asetatud seadmete akusid! E15 sai ka mitmetasandilise kaitse, sealhulgas ülevoolu ja ülekuumenemise eest. Kõik see garanteerib, et see teenib teid palju aastaid!

Praktiline stend

Laadija E15 sobib ka telefoni või kella alusena. Selle abiga saad näiteks mugavalt nutitelefonis videoid vaadata, märkmeid teha või videokonverentsidel osaleda. See on kaardus 60° nurga all, nii et see pakub teile mugavust. Telefoni saab sellele asetada ka horisontaalselt või vertikaalselt.

Täiustatud disain

Tänu hoolikalt läbimõeldud täiustatud disainile tagab laadija sellele asetatud seadmetele vajaliku stabiilsuse. Lisaks on selle põhjas spetsiaalsed libisemisvastased padjad, mis ei lase sellel laua või töölaua pinnal libiseda. Vajadusel saab eemaldada ka nutikella laadimisaluse.

Kasti

  • Laadija
  • Kaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd Acephastus
Mudel E15
Värv Valge
Kogu väljundvõimsus 15 W max.
Port USB-C
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 15
Ühenduse tüüp
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles