Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

360° TELESINi juhtraua kinnitus spordikaameratele

360° TELESINi juhtraua kinnitus spordikaameratele
Pole laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1459554
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

360° pandlaga jalgrattakinnitus spordikaamerate ja nutitelefonide jaoks (plast) GP-HBM-003

Jäädvustage oma järgmine rattasõit ebatavalisest vaatenurgast. Telesin GP-HBM-003 roolikinnitus aitab teid selles! Lisavarustus ühildub enamiku spordikaamerate ja nutitelefonidega ning selle valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale. Kinnituse lisaeelis on 2 kuulliigendit, mis võimaldavad paigutada sellele asetatud seadet mis tahes nurga all.

Saate ainulaadse vaatenurga

Looge veelgi huvitavamaid ja põnevamaid fotosid. Kinnitus GP-HBM-003 võimaldab kinnitada spordikaamera kindlalt jalgratta lenkstangi külge ning tänu 2 kuulliigendile saad seadet igal ajal 360° kallutada või pöörata. Paigutage see oma valitud nurga alla ja salvestage kütkestav video ainulaadsest vaatenurgast!

Võrratu stabiilsus

Kinnitusel on vastupidav klamber, mis võimaldab teil seda hõlpsasti oma juhtraua külge kinnitada ja tagab konkurentsitu stabiilsuse. Lisaks muudab kvaliteetsete materjalide kasutamine lisaseadme äärmiselt põrutuskindlaks – ärge muretsege soovimatu kaamera värina pärast, mis teie video ära rikub! Toode on ka äärmiselt kerge, kuid samas vastupidav ja kulumiskindel.

Laialdaselt ühilduv - kaasas 2 adapterit

Komplekt sisaldab 2 adapterit, millest üks on 1/4″ keermega. See võimaldab teil oma spordikaamera hõlpsalt kinnitusele kinnitada! Aksessuaar ühildub väga erinevate seadmetega, seega sobib see peaaegu igas olukorras. Märkus. Nutitelefonid ja mõned kaamerad nõuavad täiendavat kinnitust või raami (müüakse eraldi).

Veelgi rohkem võimalusi

Seda praktilist tarvikut saab kasutada erinevatel stsenaariumidel. Sellega saad kaamera kinnitada mitte ainult rooli, vaid ka näiteks käsipuu või oksa külge. Käepidet saab kasutada ka selfie-kepi või kangi kinnitamiseks. Nüüd saate hõlpsalt luua täpselt sellise raami, mida vajate!

Kasti

  • Rooli kinnitus
  • Kasutusjuhend
  • Kaamera adapter
  • adapter 1/4"
Bränd Telesin
Nimi Universaalne toruklamber
Mudel GP-HBM-003
Materjal Nailonkiud + alumiiniumisulam (adapter) + PC (kuulliigend) + nailonkiud ja TPU (klamber)
Mõõtmed 163 x 80 x 75 mm
Kaal 220 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles