Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

3,5–6,5 mm Vention BAIHJ pistikukaabel 5 m (hall)

3,5–6,5 mm Vention BAIHJ pistikukaabel 5 m (hall)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460312
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventilatsiooni BAIHJ kaabel 3,5–6,5 mm pistikutega, 5 m (hall)

Vention BAIHJ 3,5–6,5 mm kaabel on mitmekülgne helikaabel, mis on loodud paljude seadmete jaoks. Selle universaalsed sisendid muudavad selle ideaalseks nii kodus kui ka professionaalseks kasutamiseks. See ühendab kõrgeima kvaliteediga materjalid ja suurepärase helikvaliteedi, pakkudes kasutajatele laitmatut helikvaliteeti. Pole tähtis, kuhu selle ühendate, tagab see alati suurepärase ühilduvuse ja selge heli.

Veneetsia/BAIHJ/1

Suurepärane kvaliteet

Vention BAIHJ kaabel on esmaklassiline toode, mis pakub erakordset selgust ja kõrge täpsusega heli, tagades võimalikult autentse heli taasesituse. Kaabel on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, mis tagab selle vastupidavuse ja töökindluse. Vention BAIHJ kaabliga on iga heli sujuv, tasakaalustatud ja selge, et tagada suurepärane kuulamiskogemus. Olenemata sellest, kas seda kasutatakse muusika, filmide või stuudiosalvestuste jaoks, pakub see kaabel võimalikult selget heli.

Veneetsia/BAIHJ/2

Mitu ühenduvusvalikut

BAIHJ kaabel on väga ühilduv ja on ideaalne lahendus erinevatele seadmetele. Universaalne 3,5 mm sisend tagab lihtsa ühenduse arvutite, sülearvutite, telefonide, konsoolide ja paljude teiste meediumiseadmetega. Teisest küljest muudab 6,5 mm sisend kaabli hõlpsaks ühendamiseks kõlarite, mikserite, kitarride ja muude professionaalsete heliseadmetega. Olenemata teie vajadustest pakub Vention BAIHJ kaabel ületamatut ühenduvust, võimaldades teil nautida mis tahes heliallikat.

Veneetsia/BAIHJ/3
Tootja Veneetsia
Mudel BAIKHJ
Värv hall
Liides 3,5 mm kuni 6,5 mm pesa
Pikkus 5 m
Omadused
Pikkus 5 m
Ühenduse tüüp AUX 3,5-6,5 mm
Värv hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles