Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

3,5 mm AUX minipistiku kaabel Remax RL-L200, 2m (valge)

3,5 mm AUX minipistiku kaabel Remax RL-L200, 2m (valge)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1461996
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Remax RL-L200 AUX minipistikukaabel 3,5 mm, 2 m (valge)

Remax RL-L200 on 3,5 mm minipistikuga kaabel, mis on loodud kasutajatele, kes hindavad mitte ainult mugavust ja mitmekülgsust, vaid ka suurepärast koostekvaliteeti. Sellel suurepärasel kaablil on palju eeliseid, sealhulgas ilmastikukindlus, tõmbetugevus ja ühilduvus erinevate seadmetega.

Remax/RL-L200-White/1

Suurepärane ühilduvus

Remax RL-L200 on 3,5 mm minipistikukaabel, mis pakub erakordset funktsionaalsust ja suurepärast koostekvaliteeti. See on mõeldud paljudele seadmetele, nagu mobiiltelefonid, arvutid, tahvelarvutid, kõlarid, autostereod ja palju muud. Tänu kärbitud madalale disainile võimaldab kaabel pistikute täielikku ühendamist, isegi kui seadmel on mahukas korpus.

Remax/RL-L200-White/3

Läbimõeldud disain

Remax RL-L200 on hea tõmbetugevuse ja ilmastikukindlusega kaabel, mis muudab selle ideaalseks kasutamiseks erinevates keskkondades. TPE materjal, millest see on valmistatud, tagab ka kõrge kvaliteedi ja vastupidavuse, tagades pika kasutusea. 2 meetri pikkune kaabel võimaldab teil seadmeid vabalt kasutada, isegi kui need asuvad üksteisest suuremal kaugusel. Remax RL-L200 kaabel ühildub täielikult ka iOS ja Android seadmetega, mistõttu on see ideaalne valik erinevate operatsioonisüsteemide kasutajatele.

Remax/RL-L200-White/2
Direktor Remax
Mudel RL-L200
Värv Valge
Materjal TPE
Pikkus 2 m
Ühilduvus iOS, Android
Omadused
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp AUX 3,5-3,5 mm
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles