Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

3-ühes interaktiivsed kassimänguasjad

3-ühes interaktiivsed kassimänguasjad
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Rojeco
Kauba ID: 1533328
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Interaktiivne kassimänguasi Rojeco 3in1

Julgustage oma kassi olema füüsiliselt aktiivne ja pakkuge suurepärast meelelahutust, valides Rojeco. Sellel kolm-ühes interaktiivsel mänguasjal on laser, pallid ja sulepulk, mis pakuvad palju nalja. Kõik need elemendid on lemmikloomade poolt üldiselt armastatud. Seadme ülaosa pöörleb 360° ja pakub kuni 3 kiiruse taset. Lisaks lülitub see automaatselt välja 30 minuti pärast ja üks laadimine kestab 5 tundi.

Rozheko/RWJ-09/3

Lõbus ja vormis hoidmine

Interaktiivne kassimänguasi Rojeco 3 in 1 on varustatud laseriga, mille langemisnurka saab spetsiaalse lüliti abil reguleerida vahemikus 15° kuni 25°. See võimaldab teie karvasel sõbral suurendada oma füüsilist aktiivsust ja samal ajal lõbutseda. See on ka looma intellektuaalse stimulatsiooni vorm, kui ta plaanib valguskiirt püüda. Vali meelelahutus, mis arendab!

Rozheko/RWJ-09/2

Võimalus kasutada oma kassi instinkti

Kassid on loomulikud jahimehed, seega pakub Rojeco neile meelelahutust, mis võimaldab neil oma annet realiseerida. Interaktiivne mänguasi on varustatud pulgaga, mille külge on suled kindlalt kinnitatud. Need pöörduvad ootamatult 360°, mis julgustab loomi mängima. Komplektis on kolme tüüpi käepidemed, mida saate vabalt vahetada.

Rozheko/RWJ-09/4

Agility arendamine

Rozheko teab, kuidas ühendada meelelahutus haridusega. Interaktiivsel mänguasjal on ka keerlevad väikesed pallid, mis teie kassile kindlasti meeldivad. Kui vaatate, kuidas teie lemmikloom proovib palle püüda, märkate, kuidas tema osavus areneb.

Rozheko/RWJ-09/5

Kolm kiirusastet

Valige, kui kiiresti soovite oma Rojeco mänguasja pöörlema. Sellel on kolm kiirusrežiimi: aeglane, kiire ja juhuslik. See võimaldab teie kassil nautida iga päev erinevaid tegevusi!

Rozheko/RWJ-09/8

Automaatne väljalülitamine

Kas peate kodust lahkuma ja teie kass tahab mängida? Pole probleemi! Saate Rojeco interaktiivse mänguasja sisse lülitada ja muretult kodust lahkuda. Seade lülitub automaatselt välja 30 minuti pärast.

Rozheko/RWJ-09/1

Pikk tööaeg

Tänu sellele, et Rojeco mänguasi on varustatud võimsa 1200 mAh akuga, piisab ühest laadimisest kuni 5 tunniks töötamiseks. Tema energia taastamiseks kuluv aeg on ligikaudu 3-4 tundi.

Rozheko/RWJ-09/7

Sisaldab:

  • 3in1 interaktiivne mänguasi
  • Sulg x3
  • Pall x2
Direktor Rozheko
Mudel RWJ-09
Kiirusrežiimid Aeglane, kiire, juhuslik
Aku mahutavus 1200 mAh
Tööaeg kell 5
Laadimisaeg 3 kuni 4 tundi
Laadimisport USB
Teine automaatne väljalülitamine 30 minuti pärast
Mõõtmed 21 x 19 x 13,5 x 9 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles