Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

2x USB autolaadija, REMAX RCC217, 2.4A (must)

2x USB autolaadija, REMAX RCC217, 2.4A (must)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1461971
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

2 USB-autolaadijat, REMAX RCC217, 2,4 A (must)

Kas soovite olla kindel, et teie varustus on alati kasutusvalmis, isegi pikkadel maanteesõitudel? Remaxi autolaadijaga saad olla meelerahu! Sellega saate kiiresti uuendada kuni kahe seadme energiat korraga. Lisaks tagab see laadija tänu oma erilisele disainile stabiilse laadimise isegi ebatasasel teel sõites.

Remax/RCC217-Must/1

Kiire laadimine

Autolaadija Remax RCC217 on loodud tõhusust ja aja kokkuhoidu silmas pidades. Täiustatud tehnoloogiaga tagab see teie seadmete kiire laadimise, hoides samal ajal neid ohutuna. Laadimiskiirus sõltub võimsustasemest, mis kaitseb teie seadmeid ülekuumenemise ja võimalike kahjustuste eest. Kasutades Remax RCC217 laadijat, võite olla kindel, et teie seadmed saavad optimaalsel ajal laetud, tagades pika ja ohutu kasutamise.

Remax/RCC217-Must/3

Läbimõeldud disain

Autolaadijat Remax RCC217 ei erista mitte ainult funktsionaalsus, vaid ka hoolikalt läbimõeldud disain. Valmistatud vastupidavatest materjalidest, on see kulumiskindel ja vastupidav, tagades pikaajalise ja usaldusväärse töö. Seade on väga ühilduv, võimaldades laadida nii telefone kui ka tahvelarvuteid, muutes selle mitmekülgseks lahenduseks erinevatele vajadustele. Lisaks võimaldab laadija tänu oma erilisele disainile stabiilset laadimist ka konarlikul teel, välistades seadmete kogemata väljalülitamise riski reisimise ajal.

Remax/RCC217-Must/4

Ohutus

Remax RCC217 seab prioriteediks teie seadmete kaitse ja ohutuse kasutamise ajal. Laadija on valmistatud tulekindlatest materjalidest, et minimeerida tulekahjuohtu ja sellega seotud ohte. Lisaks jälgib seade laadimise ajal temperatuuri, et vältida teie seadmete ülekuumenemist. Nende täiustatud turvafunktsioonide abil võite olla kindel, et Remax RCC217 hoolitseb teie seadmete eest ja kaitseb neid laadimise ajal võimalike kahjustuste eest.

Remax/RCC217-Must/2

Kohandatud erinevatele autodele

Autolaadija on mõeldud laiale kasutajaskonnale ja erinevat tüüpi sõidukitele. Universaalse sisendpingega, mis jääb vahemikku 12–24 V, sobib see ideaalselt nii sõiduautodele kui ka suurematele sõidukitele nagu maasturid ja veoautod. Olenemata sellest, millist transpordiviisi te kasutate, võite olla kindel, et Remaxi seade varustab teie seadmeid toiteallikaga, kui seda vajate.

Remax/RCC217-Must/5
Direktor Remax
Mudel RSS217
Värv Must
Sissepääs 12-24VDC, 1,1-05ADC
Välju 5 VDC ~ 2,4 A max.
Mõõtmed 61,7 × 27,5 mm
Materjal ABS+PC
Portide arv 2
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles