Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

2in1 USB 2.0 kuni USB-C/Micro-B USB Vention CQDBF kaabel, 1 m (must)

2in1 USB 2.0 kuni USB-C/Micro-B USB Vention CQDBF kaabel, 1 m (must)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460184
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

USB 2-in-1 USB 2.0 kuni USB-C/Micro-B USB-kaabel Ventiil CQDBF, 1 m (must)

Nüüd on seadmete laadimine veelgi lihtsam! Vention pakub kaablit, mis säästab teie aega ja ruumi! Topeltpistik tagab laia ühilduvuse, nii et saate vabalt laadida seadmeid, mis toetavad nii Micro USB kui ka USB-C! Kaabel toetab populaarseid kiirlaadimisprotokolle ja tänu oma vastupidavale disainile kestab kaua! See on vastupidav paindumisele ja kulumisele ning kasutab USB-C ja Micro USB pistikute vahel mitteelastset materjali, et vältida purunemist. Veelgi enam, nikeldatud pistikud ei roosteta ja peavad vastu paljudele laadimistsüklitele.

Veneetsia/COQBF/1

Läbimõeldud disain

Mis teeb kaabli nii eriliseks? See on loodud spetsiaalselt kasutajatele, kes kasutavad Micro USB ja USB-C toega seadmeid. Ühel pool kaablit on USB 2.0 A pistik ning teisel pool USB-C ja Micro USB pistikud, mida saab kasutada vaheldumisi!

Veneetsia/COQBF/2

Lai ühilduvus

Te ei pea enam kõigi seadmete jaoks kaasas kandma kaablikimpu. Kõik, mida vajate, on Vention! Kaabel pakub laialdast ühilduvust, nii et kui laadite nutitelefoni, saate laadida ka tahvelarvuteid, e-lugereid või kõrvaklappe jne. Kaabliga saate faile edastada ka kiirusega 480 Mbps, mis tähendab, et saate edastada 1 GB suuruse faili vaid 30 sekundit!

Veneetsia/COQBF/3

Ohutu kasutamine

Sa ei pea oma varustuse pärast muretsema. Kvaliteetsete materjalide kasutamine tagab kõrge juhtivuse ning tänu mitmekordse punutise kasutamisele stabiilse pinge, kaitstes laetud seadmete akusid. Lisaks toetab kaabel populaarseid kiirlaadimisprotokolle, nii et nende laadimine, kuigi kiire, on täiesti ohutu!

Veneetsia/COQBF/4
Tootja Veneetsia
Mudel CQDBF
Värv Must
Liides USB 2.0 C isane/USB 2.0 A isane/USB 2.0 Micro-B isane; nikeldatud
Edastamise kiirus 480 Mbit/s
Kaabel Vask
Kilp PVC
Pikkus 0,5 m
Nimivool Micro USB 2A; USB-C 3A (max)
Omadused
Pikkus 1 m
Ühenduse tüüp USB-A – USB-C / MicroUSB
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles