Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

2in1 heliadapter Mcdodo CA-5570 2in1 USB-C kuni 2x USB-C

2in1 heliadapter Mcdodo CA-5570 2in1 USB-C kuni 2x USB-C
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1806741
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

2in1 heliadapter Mcdodo CA-5570 2in1 USB-C kuni 2x USB-C

Mcdodo CA-5570 heliadapter võimaldab mitte ainult ühendada USB-C-kõrvaklappe valitud seadmega, mis on varustatud USB-C-pordiga, vaid võimaldab ka kiiret PD 60 W laadimist. See töötab suurepäraselt filmide vaatamiseks, mängude mängimiseks ja telefonikõnede tegemiseks, pakkudes kadudeta helikvaliteeti ja erakordset vastupidavust. See teenib teid pikka aega hästi.

McDodo/CA-5570/9

Suurepärane helikvaliteet

Ärge muretsege müra, häirete, ebameeldivate helide ega muude häirete pärast. Adapter on varustatud kõrgekvaliteedilise HD-helikiibiga, mis tagab kadudeta kõrge täpsusega helikvaliteedi. Nautige selget heli ja taasavastage oma lemmiklaulud!

McDodo/CA-5570/8

Laadimine ja heli taasesitus samaaegselt

Adapteril on 2 USB-C porti – üks kõrvaklappide ühendamiseks ja teine ühendatud seadme kiirlaadimiseks (PD 60W). See võimaldab teil vaadata filme, teha otseülekandeid või osaleda videokonverentsidel, muretsemata, et teie telefon või tahvelarvuti ootamatult tühjaks saab.

McDodo/CA-5570/6

Veelgi rohkem võimalusi

Rääkige mugavalt telefoniga ja nautige kvaliteetset heli. Adapter toetab telefonikõnede funktsiooni, pakkudes selget ja müravaba heli. Sellega aga selle võimalused ei piirdu – CA-5570 mudel ühildub juhtnuppudega varustatud kõrvaklappidega. Seega saate hõlpsalt helitugevust reguleerida, laule vahele jätta või kõnedele vastata, ilma et peaksite iga kord oma nutitelefoni avama. Märkus. iPhone 15 ei toeta mõnda pilootfunktsiooni.

McDodo/CA-5570/4

Lai ühilduvus

Ärge muretsege ühilduvusprobleemide pärast. Adapter töötab suurepäraselt enamiku USB-C kõrvaklappide ja seadmetega, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid või sülearvutid. Olenemata sellest, millist seadet te igapäevaselt kasutate, saate Mcdodoga nautida suurepärast helikvaliteeti peaaegu igas olukorras.

McDodo/CA-5570/2

Täiustatud ehitus

Mitmekihiline varjestus muudab adapteri häiretele vastupidavaks, nii et te ei pea muretsema häiriva müra pärast. Toode on ka väga vastupidav – alumiiniumsulamist korpus kaitseb seda kahjustuste ja kulumise eest. Selle kaabel ja pistikud on samuti väga vastupidavad – te ei pea kartma, et need liiga kiiresti rikki lähevad.

McDodo/CA-5570/3

Bränd Mcdodo
Nimi 2-ühes USB-C ja kahe USB-C heliadapter
Mudel CA-5570
Tüüp USB-C kuni 2x USB-C
Praegune 3 A (max 60 W)
Materjal Alumiiniumisulam + nailon
Kaal 15 g
Kaabli pikkus 12,5 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles