Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

2.5 Orico HDD/SSD korpus, 6 Gbps, USB-C 3.1 Gen1 (sinine)

2.5 Orico HDD/SSD korpus, 6 Gbps, USB-C 3.1 Gen1 (sinine)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Orico
Kauba ID: 1458848
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Orico 25PW1C-C3-BL-EP 2,5" HDD/SSD korpus

Orico 25PW1C-C3-BL-EP kettaümbris pakub andmeedastuskiirust kuni 6 Gbps ja on varustatud USB-C 3.1 Gen1 liidesega. Saate selle hõlpsalt sülearvuti või arvutiga ühendada. Selle abiga saad näiteks mugavalt fotosid korrastada või videoid vaadata. Seadmel on lai ühilduvus ja see toetab 2,5-tollist SATA HDD/SSD-d, mille maksimaalne maht on 4TB ja paksus vahemikus 7–9,5 mm.

Tugev disain

Korpuses on kasutatud kvaliteetset ABS-plasti, mistõttu see pole mitte ainult ülimalt vastupidav, vaid kaitseb ka sees olevat draivi kahjustuste eest. Samuti on see varustatud spetsiaalse amortisaatoriga. Tähelepanuväärne on ka väike LED-indikaator, mis annab teile teavet seadme tööoleku kohta.

Muljetavaldav kiirus

Te ei pea enam liiga kaua ootama, kuni kõik failid oma sihtkoha leiavad. Korpus on varustatud USB-C 3.1 Gen1 pordiga, mis pakub andmeedastuskiirust kuni 6 Gbps (kuni 550 Mbps). Seade toetab ka UASP-protokolle ja TRIM-funktsiooni, et saavutada kiire, stabiilne ja turvaline edastamine. Kõik see võimaldab teil kopeerida valitud fotosid, videoid, dokumente või muusikafaile võimalikult lühikese ajaga.

Piisavalt mäluruumi

Ärge muretsege, et failide salvestamiseks jääb ruum otsa. Korpus ühildub kuni 4 TB draividega! See tähendab, et saate ilma probleemideta salvestada palju fotosid, esitlusi, dokumente, muusikat või videoid. Võimalused on tõesti tohutud!

Intellektuaalne töö

Korpust ei erista mitte ainult tõhusus, vaid ka turvalisus ja intelligentsus. Pärast 10-minutilist tegevusetust lülitub seade automaatselt puhkerežiimi, kaitstes seeläbi sisemist draivi kahjustuste eest ja pikendades selle kasutusiga. Kasutatav lahendus väldib ka võimalikku andmekadu.

Lai ühilduvus – lihtne paigaldus

Toode sobib ideaalselt 2,5-tolliste kõvaketaste ja SATA SSD-de jaoks, mille paksus on 7–9,5 mm. See ühildub ka Windowsi, Mac OS-i ja Linuxi operatsioonisüsteemidega. Lisaks ei pea te tänu Plug&Play süsteemile muretsema keeruka ja aeganõudva seadistamise pärast. Samas on korpust väga lihtne paigaldada – pole vaja tööriistu.

Kasti

  • Ajami korpus
  • Andmekaabel
  • Löögipadi
  • Kasutusjuhend
Bränd Oriko
Mudel 25PW1C-C3-BL-EP
Värv Sinine
Väljundi liides USB-C 3.1 Gen1
Edastamise kiirus Kuni 6 Gbps
Ühilduvad draivid 2,5" SATA HDD/SSD paksusega 7mm kuni 9,5mm
Toetatud võimsus Kuni 4 TB
Paigaldusmeetod Tööriistu pole vaja
Andmekaabel USB-C – USB-C (0,35 m)
Materjal ABS
Mõõtmed 130x80x14,5 mm
Ühilduvus Windows, Mac OS, Linux
Omadused
Maksimaalne ketta maht kuni 4TB
Värv sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles