Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

1MORE Omthingi airfree pitsiga kõrvasisesed kõrvaklapid (kollased)

1MORE Omthingi airfree pitsiga kõrvasisesed kõrvaklapid (kollased)
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1461301
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

1 MORE Omthingi Airfree Lace (kollane) juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid

Tagage oma mugavus muusika kuulamise ajal. 1MORE Airfree Lace kõrvaklappidel on 10 mm draiverid, mis pakuvad veelgi paremat muusikaheli. Tänu Bluetooth 5.0-le saate need hõlpsasti oma valitud seadmega ühendada ja võimas aku tagab kuni 12 tundi kasutusaega. Sisseehitatud kaugjuhtimispult teeb kõrvaklappide juhtimise lihtsaks. Hoolikalt läbimõeldud disain tagab ületamatu mugavuse.

Kõrge helikvaliteet

Avastage 1MORE abil parim helikvaliteet. Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 10 mm draiveritega, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi. See võimaldab teil sukelduda kristallselgete, kargete helide ja sügavate, rikkalike basside maailma. Nüüd ei pea te isegi oma toast lahkuma, et tunda, nagu oleksite oma lemmikbändi kontserdil!

Pikk tööaeg

Unustage piirangud ja kuulake muusikat nii palju kui soovite! Tänu sisseehitatud 160 mAh akule suudavad kõrvaklapid töötada pidevalt kuni 12 tundi. See tähendab, et sa ei pea muretsema, et näiteks pika rongisõidu ajal kõrvaklapid ootamatult tühjaks saavad.

Veelgi lihtsam kasutada

Te ei pea enam iga kord telefoni järele sirutama, et kõnele vastata või laulu vahetada! Juhtmesse sisseehitatud kaugjuhtimispult muudab kõrvaklappide juhtimise lihtsamaks. Sellega saate vabalt hallata kõnesid, vahetada lugusid, reguleerida helitugevust või aktiveerida hääleassistendi – lihtsalt vastavale nupule vajutades. Nüüd on kõik olulisemad funktsioonid teie käeulatuses!

bluetooth tehnoloogia

Kas olete mures häirete või viivituste pärast? Airfree Lace'iga ei pea te muretsema! Kõrvaklappides on kasutusel Bluetooth 5.0, mis garanteerib stabiilse ja kiire ühenduse valitud seadmega kuni 10 meetri kaugusel. Kõrvaklappide sidumine on äärmiselt lihtne ega tekita teile probleeme.

Arvestades mugavust

1MORE on välja töötanud kõrvaklapid, mis pakuvad maksimaalset mugavust. AirFree Lance mudel istub ideaalselt kõrvadesse ja ei kuku välja. Saate neid hõlpsalt kasutada isegi mitu tundi, ilma ebamugavustunde pärast muretsemata. Rihmal on kasutatud pehmet ja ohutut silikooni, mis ei ärrita nahka. Need on ka veekindlad vastavalt IPX4 standardile, seega ei karda vihma ega higi. Tähelepanu väärib ka kaasaegne stiilne disain, mis muudab kõrvaklapid huvitavaks täienduseks teie igapäevasele stiilile.

Tootja 1 VEEL
Mudel E0008
Nimi AirFree pits
Värv Kollane
Kiip BK3266
Andurid 10 mm
Bluetoothi versioon 5.0
Vahemik Kuni 10 m
Kodek SBK
Takistus 16 oomi
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Aku mahutavus 160 mAh
Töötunnid Kuni umbes 12 tundi (50% mahust)
Laadimisliides USB-C
Välju 3 mW
Kaal 28,4 g
Materjal ABS + TPE + silikoon
Veekindel IPX4
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Tüüp
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles