Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

1 MORE Quad Driver juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid

1 MORE Quad Driver juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid
Pole laos
  • 106.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35.66 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1461274
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 nelja juhiga juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid

Nautige realistlikku ja selget heli kõikjal. 1MORE Quad Driver In-Ear kõrvaklappidel on 4 draiverit, mis tagavad võrratu kuulamiskogemuse. Kõrge tundlikkus ja madalad moonutused annavad teile uue hinnangu teie lemmiklugudele. Kaabli sisseehitatud kaugjuhtimispult võimaldab teil oma seadmeid tõhusalt juhtida ning tänu kvaliteetsele mikrofonile saate probleemideta helistada. Kõrvaklappide keerukas disain tagab mugava kasutamise.

Erakordne heli

Astuge 1MORE-ga muusikamaailma. Quad Driver kõrvaklappidel on neli kvaliteetset draiverit, mis pakuvad rikkalikke detaile ja kristallselget heli. Kas olete rock and roll fänn? Kas hindate originaalhelisid? Võib-olla keskendute vokaalile? Olenemata teie maitsest, Quad Driver toob esile iga laulu parima! Kõrget helikvaliteeti kinnitab Hi-Res Audio sertifikaat.

Lõpetamata vestlused

Quad Driver kõrvaklapid on varustatud kvaliteetse MEMS-mikrofoniga, mis salvestab täpselt teie hääle isegi ebasoodsates tingimustes ja väga rahvarohketes kohtades. Lõpetage muretsemine, et teie vestluskaaslane teid ei kuule, ja rääkige oma lähedastega vabalt.

Pult

Kaabliga integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavalt sissetulevaid kõnesid vastu võtta, hoida ja tagasi lükata, samuti juhtida muusikapleierit. Android-telefonide puhul saate reguleerida ka helitugevust. Uurige, kui mugav see on!

Läbimõeldud disain

Tänu ergonoomilisele disainile sobivad kõrvaklapid ideaalselt teie kõrvadesse, tekitamata ebamugavust. Seadmed on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest nagu lennukialumiinium, seega on see äärmiselt vastupidav ja garanteerib kvaliteetse heli. Tähelepanu väärib ka stiilne klassikaline disain, mis meeldib enamikule kasutajatele.

Sisaldab:

  • Kõrvaklapid x1
  • Juhtum x1
  • Paar asenduskorke x8
  • Klipp x1
  • Õhuadapter x1
  • 6,3 mm kuni 3,5 mm adapter x1
  • Kleebis x1
Tootja 1 VEEL
Mudel E1010
Ühendus 3,5 mm
Tundlikkus 99 dB
Sagedus 20–40 000 Hz
Takistus 32 oomi
Hinnatud jõud 5 mW
Kaabli pikkus 1,25 m
Kaal 18,5 g
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles